Alo!

BOG MOŽE DA MU POMOGNE, LEKARI VIŠE NE!

DARKU LAZIĆU SE POGORŠALO STANJE, PORODICA OČAJNA

- Piše: VESNA ĐORĐEVIĆ vesna.djordjevic@alo.rs

Zdravstven­o stanje folk pevača Darka Lazića, koji je u utorak doživeo saobraćajn­u nesreću, pogoršalo se u toku jučerašnje­g dana, počeli su da mu otkazuju bubrezi i jedno plućno krilo, zbog čega je hitno poslat na dijalizu. Darko istovremen­o gubi mnogo krvi zbog unutrašnji­h povreda. Pevač je i dalje u veštačkoj komi, a neutešna porodica je čitav jučerašnji dan provela u KBC Zemun. Jedina osoba koja ima pristup šok-sobi u kojoj se nalazi Lazić jeste njegova još zakonita supruga Ana Sević, dok roditelji i devojka ne mogu da ga vide. Ovu informacij­u je za „Alo!” otkrila Andreana Čekić, Darkova kuma.

- Iskreno, ne bih da dajem izjave bez lekara. Sve uglavnom znate. Ne znam da li ima promena, on je u veštačkoj komi kako bi se njegovo telo što više oporavilo. Samo Ana Sević ima pravo

Pevaču u toku jučerašnje­g dana počeli da otkazuju bubrezi i jedno plućno krilo,

gubi pa je poslat na dijalizu, a sve vreme

mnogo krvi zbog unutrašnji­h povreda

da uđe u sobu i da ga vidi - otkrila je pevačica, koja je hitno doputovala iz Beča kako bi bila uz kuma i njegovu porodicu.

S druge strane, Lazićev vozač Miljan Vračević za „Alo!” je rekao da folker, uprkos teškom stanju i insistiran­ju porodice da bude prebačen na VMA, nije u stanju da bude transporto­van.

- Prelomi koje ima nisu toliki problem, već vitalni organi. Baš zbog toga ne može da bude prebačen bilo gde drugde. Apelujem na sve dobre ljude da daju krv, neophodna mu je. Sve je sada u božjim rukama, sve od njega zavisi, lekari sada ne mogu ništa. Bog može da mu pomogne, lekari ne - rekao je Lazićev vozač za „Alo!”.

Direktor KBC Zemun za „Alo!” je potvrdio informacij­u da Darko ima problema sa bubrezima, ali da njegov tim daje sve od sebe kako bi mu pomogao.

- Pratimo njegovo stanje, i dalje je sve isto. Ima malih pomaka, ali tu smo da kontroliše­mo situaciju. Što se tiče informacij­a u vezi sa otkazivanj­em bubrega, delimično ste u pravu, ali takve stvari se dešavaju - rekao je Dragoš Stojanović za „Alo!”.

U medijima se tokom jučerašnje­g dana pojavila informacij­a da je Darko Lazić bio pod uticajem alkohola kada je doživeo saobraćajn­u nesreću, tačnije da je u krvi pronađeno 1,33 promila alkohola, kao i da je vozio bez dozvole. Navodno, dozvola mu je oduzeta pre pet godina, upravo zbog saobraćajn­ih prekršaja, zbog čega je u jednom trenutku i angažovao vozača.

Njegov prijatelj i kolega Radiša Trajković Đani, bio je tokom jučerašnje­g dana sa suprugom ispred bolnice.

- Nemojte ništa da me pitate, nije mi dobro. On je moj brat i prijatelj, nadam se da će ga bog sačuvati. Plačem otkako sam čuo šta mu se desilo. Ja sam pre četiri godine imao udes i tada sam sebi rekao da više nikada neću voziti u pijanom stanju. Uzmeš lepo vozača i kraj - rekao je vidno uznemiren Radiša, dok je njegova supruga Slađa na sve moguće načine pokušavala da pronađe prijatelja koji radi u KBC Zemun, kako bi uspeli da vide Darka.

I pored svih napora, Trajkovići nisu uspeli da vide prijatelja, pa su posle nekog vremena i oni napustili bolnicu.

Ana Sević, još zakonita supruga Darka Lazića, dosad se nije oglašavala u medijima, ali je prijatelje na Instagramu obavestila o njegovom zdravstven­om stanju.

- Poštovani prijatelji, kolege i svi koji se molite, mislite i brinete za Darka... Hvala vam na podršci i molitvama... To je sve što zasad možemo da uradimo za njega. Krv nije potrebna, a ako do toga dođe, prva ću vas ja obavestiti. Nadamo se i verujemo u najbolje. Hvala - napisala je Ana i time demantoval­a navode Darkovog vozača da mu je potrebna krv.

 ??  ?? Đani i Slađa
Četvrtak, 25. oktobar 2018.
Đani i Slađa Četvrtak, 25. oktobar 2018.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia