Alo!

HOROSKOP

-

OVAN 21. III - 20. IV

Ako sarađujete sa Jarcem ili Vagom, današnji dan vam nije povoljan za posao. Moguće su komplikaci­je koje ne očekujete. Povedite računa da ne dođe do nekih povreda u predelu leđa. Ako imate neke probleme, posavetujt­e se sa lekarom.

VAGA 24. IX - 23. X

Imate veliku želju da ostvarite poslovno napredovan­je i imaćete nečiju pomoć i podršku na tom planu. Nadajte se povoljnoj atmosferi. Manji problemi sa vidom bi mogli da vas opterećuju. Zbog mogućih problema, posavetujt­e se sa oftalmolog­om.

BIK 21. IV - 21. V

Imate planove u vezi sa inostranst­vom, ali neće sve ići onako kako očekujete. Biće vam potrebno dosta strpljenja. Skloni ste virusnim infekcijam­a, problemima sa prehladom, gripom i sličnim simptomima. Povedite računa o zdravlju.

ŠKORPIJA 24. X - 22. XI

Nemate energije i uglavnom ćete se baviti samo osnovnim obavezama. Potreban vam je predah. Sinusi su vam osetljivi, ali nema značajnih promena na polju zdravlja kod vas. Potrudite se da date sve od sebe kako biste ojačali imunitet.

BLIZANCI 22. V - 22. VI

Imate priliku da ostvarite dodatnu zaradu i poboljšate svoje finansije. Možete da se nadate pozitivnim preokretim­a. Povedite računa o problemima sa disajnim putevima. Izbegavajt­e cigarete. Možete biti skloni tegobama sa plućima danas.

STRELAC 23. XI - 21. XII

Zabrinuti ste za finansije, ali poboljšanj­e će vam doći i brže nego što očekujete. Spremite se za neka iznenađenj­a. Na polju zdravlja, štitasta žlezda bi mogla da vam bude osetljiva. Potreban vam je pregled i savet stručnjaka.

RAK 23. VI - 23. VII

Teži dan na polju posla, posebno ako se bavite zanimanjem u vezi sa komunikaci­jom sa ljudima. Možete da očekujete nepovoljnu situaciju kada je u pitanju polje zdravlja. Posetite lekara radi redovne kontrole.

JARAC 22. XII - 20. I

Imate utisak da su vas problemi pritisli sa svih strana. Potrebna vam je bolja organizaci­ja. Preporučuj­e vam se više sna. Današnji dan vam nije dobro postavljen i mogući su neki problemi kada je u pitanju vaše polje zdravlja.

LAV 24. VII - 23. VIII

Do izražaja dolazi vaša velikodušn­ost, pogotovo ako se bavite privatnim poslom. Neće vam biti lako da se izborite sa povređenom sujetom ljudi. Osećate se veoma dobro. Imate energije i osećate se dobro u svojoj koži.

VODOLIJA 21. I - 19. II

Napeti ste zbog poslova koji vas očekuju, ali nemate veće probleme. Poradite na smirenosti, koja vam nedostaje. Što se tiče zdravlja, manji problemi sa nesanicom su naglašeni kod vas. Prijala bi vam meditacija ili neki vid opuštanja.

DEVICA 24. VIII - 23. IX

Pred vama je veoma povoljan dan i nemate mnogo obaveza. Očekujete da će vam situacija na polju posla biti sasvim stabilna. Ne očekuju vas problemi. Pred vama je povoljan dan, tokom kojeg ćete biti zadovoljni situacijom. Imate dosta energije.

RIBE 20. II - 20. III

Imaćete utisak da se vaš trud ne ceni dovoljno. Došlo je vreme za promenu poslovnog okruženja. Razočarani ste okolnostim­a u kojima ste se našli. Mogući su problemi zbog napetosti. Potrebna vam je masaža, kao i odmor od svega.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia