Alo!

ZORANNAH SMUVALA Halidovog sina

- Piše: OLIVERA KONATAR olivera.konatar@alo.rs

Sin Halida Muslimović­a, Enis, već neko vreme u vezi je s poznatom modnom blogerkom Zoranom Jovanović, poznatijom kao Zorannah, a kako „Alo!“saznaje, novopečeni par spojio je Brenin stariji sin, Stefan Živojinovi­ć.

Budući da su vezu započeli pre nešto više od mesec dana, oboje su se složili da se neko vreme kriju od javnosti, ali kako izvor blizak paru otkriva, njihova priča počela je mnogo pre, u hotelu Enisovog oca.

- Muvanje Zorane i Enisa traje mnogo duže nego njihova veza, a dopali su se jedno drugom pre više od godinu dana, kada je ona sa dobrim drugom, Stefanom Živojinovi­ćem boravila u hotelu Enisovog oca Halida. Pošto je Stefan dugogodišn­ji prijatelj i njoj i njemu, bilo je pitanje vremena kada će ih upoznati i spojiti, a već pri prvom susretu dopali su se jedno drugom - priča izvor i nastavlja:

- Varnice između njih dvoje sevnule su odmah, ali Enis iz poštovanja prema dugogodišn­jem prijatelju, tada nije pokušao ništa. Muvanje između njih krenulo je preko društvenih mreža, zatim poruka i poziva, ali se zbog Zoraninih stalnih putovanja nisu videli. Ipak, u poslednjih nekoliko meseci, često su u isto vreme bili u Beogradu, a Stefan je to iskoristio da ih spoji na ručkovima, večerama i u izlascima. Nije prošlo dugo kada su ga obavestili da su se videli nasamo i da su sada zajedno - otkriva izvor i ističe da se od tog dana gotovo ne razdvajaju.

- Ruku na srce, niko iz našeg društva nije verovao da će to potrajati više od dva dana. Mislili smo da se šale sa nama, ili da je to nešto za jednu noć. Ipak, od dana kad su se smuvali, nisu se razdvojili. Zajedno su došli i na koncert Lepe Brene. Osim toga, Enis je odlučio da početkom sledećeg meseca svoju devojku iznenadi dvonedeljn­im putovanjem u Istanbul, gde će još više učvrstiti svoju vezu. Stvarno su ludi jedno za drugim i ponašaju se kao tinejdžeri, a kako je već krenula ljubomora s obe strane, pitanje je vremena kada će i sami priznati da su zajedno - zaključuje izvor za „Alo!“.

 ??  ?? izvor „Alo!“
izvor „Alo!“

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia