Alo!

Sara i Vojke stavili tačku na vezu VARALI SE NISMO, ALI RASKIDAMO!

-

Iako je veza Sare Reljić i Vladana Vojnovića Vojketa potrajala četiri meseca nakon rijalitija „Zadruga“, par je nekoliko dana nakon proslave godišnjice ljubavi, na opšte iznenađenj­e svih, raskinuo.

- Dragi moji, ne napadajte Vojketa jer mi već nekoliko dana nismo zajedno. Slobodan je muškarac i ima prava da priča sa kim hoće. Mnogo mi je teško zbog svega, mnogi su mi pisali da smo im vratili veru u ljubav i ne želim da se to izgubi u vama, zato što je bilo zaista iskreno i lepo - napisala je Reljićeva. - Jednostavn­o, ljudi i situacije se menjaju, pa tako i ova naša. Svako je krenuo svojim putem i poželeli smo jedno drugom sve najbolje. Ovih dana neću odgovarati na poruke i nadam se da ćete imati razumevanj­a jer sam danima skupljala hrabrost i snagu da napišem ovo. Samo Vojke i ja znamo šta se desilo između nas i želimo da tako ostane - završila je ona svoje obraćanje na Instagramu.

Ni Vojke nije krio koliko mu je teško zbog kraha jednogodiš­nje veze i takođe se obratio pratiocima na ovoj društvenoj mreži.

- Dragi ljudi, teška srca želim da vas obavestim da Sara i ja više nismo zajedno. Sara je divna osoba i nismo ni u kakvom hejtu, želim joj svu sreću ovog sveta. Između nas nema zle krvi i neće je ni biti. Nema prevare, nema izdaje, jednostavn­o je prekinuta veza. To je život - zaključio je on. O. Konatar

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia