Alo!

Poznati navalili na „Alo!“

-

Brojni političari i javne ličnosti i juče su bili naši gosti na Sajmu medija, koji se održava u Beogradu. Štand dnevnog lista „Alo!” posetili su ministar Zoran Đorđević, predsednik Izvršnog odbora SNS-A Darko Glišić, narodni poslanik Vladimir Đukanović, pop zvezda Nataša Bekvalac, predsednik Saveza za školski sport Srbije Željko Tanasković, košarkaši Mege, lidera ABA lige - Goga Bitadze, Adam Mokoka i Edin Atić, i mnogi drugi.

Ministar za rad Zoran Đorđević rekao je da se uz naš list čitaoci informišu na pravi način, ali i da je sadržaj naših novina raznovrsta­n. On je za naš list otkrio kako je zaradio prvi dinar, a prvi put je pričao o roditeljim­a. Njegovu emotivnu porodičnu priču čitaćete narednih dana u „Alo!“. Ministar je juče posetio Sajam medija, a u nedelju planira odlazak na Sajam knjiga.

Darku Glišiću, predsednik­u Izvršnog odbora SNS-A, „Alo!” je bio prvi izbor na Sajmu medija, a na našem štandu se sreo sa Željkom Tanasković­em, vatrenim navijačem odbojkaško­g kluba Partizan, sa kojim je razgovarao o sutrašnjoj odbojkaško­j utakmici Ub-partizan.

Narodni poslanik Vladimir Đukanović redovno čita „Alo!”. On smatra da medijima nedostaju kvalitetne krimi-priče, koje narod voli da čita.

Pop zvezda Nataša Bekvalac takođe je posetila štand „Alo!“i izazvala opšte oduševljen­je fanova. Najviše su se obradovali najmlađi obožavatel­ji, koji su iskoristil­i priliku da se fotografiš­u sa njom. I voditeljka Snežana Dakić posetila je naše novinare, sa kojima je proćaskala o aktuelnim temama. J. M.

 ??  ??
 ??  ?? Novinarka Jelena Mitrović
u razgovoru sa ministrom Đorđevićem Svi bi selfi sa Natašom Bekvalac
Novinarka Jelena Mitrović u razgovoru sa ministrom Đorđevićem Svi bi selfi sa Natašom Bekvalac
 ??  ?? Ozbiljni razgovori: Glišić i urednik političke rubrike
Posetili nas i košarkaši Mege
Ozbiljni razgovori: Glišić i urednik političke rubrike Posetili nas i košarkaši Mege
 ??  ?? Srdačan susret na štandu „Alo!“: Glišić i Tanasković
Srdačan susret na štandu „Alo!“: Glišić i Tanasković
 ??  ?? Deca vole Jelenu Kostov
Deca vole Jelenu Kostov
 ??  ??
 ??  ?? Snežana Dakić voli da čita „Alo!“
Snežana Dakić voli da čita „Alo!“
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia