Alo!

MANIJAK IZ TRAMVAJA ONANISAO U ĆELIJI, PA RADIO SKLEKOVE!

- Pišu: E. S. - J. N. redakcija@alo.rs

Mihajilo Isalović (37), koji je osumnjičen za polno uznemirava­nje devojčice (15), u beogradsko­m tramvaju na liniji broj dva, nakon privođenja, u ćeliji je prvo odradio sklekove, a zatim mirno onanisao i sadržaj razmazao po stomaku! Nakon svega, ruke nije oprao, a juče ujutro se pozdravio s advokticom koja mu je dodeljena po službenoj dužnosti, saznaje „Alo!“.

Isailović, koji je 23.oktobra nasrnuo na tinejdžerk­u u tramvaju, uhapšen je u četvrtak oko 23 časova nakon prijave M. J., radnice pekare „Kod buraza“. Ona je ispričala da je manijak ušao iza pulta, uzeo nož, odsekao dva parčeta bureka, stavio ih u kesu i krenuo napolje! Zaprepašće­na radnica je najpre obavestila svoje poslodavce, koji su ubrzo stigli. Potom su pratili Isailovaća i obaveštava­li policajce gde se nalaze. Policija je uhapsila Isailovića, koji nije ni stigao da pruži otpor.

- Nakon što je priveden u policijsku stanicu, Isailović je smešten u ćeliju, gde je pričao sam sa sobom, a onda je legao na krevet. Potom je pred drugim pritvoreni­cima počeo da onaniše i ponašao se kao da je sam na svetu. Zatim je taj sadržaj razmazao po stomaku, pa se okrenuo na stranu i mirno zaspao. Ujutro mu je došla advokatica u posetu i nakon upoznavanj­a s njegovim predmetom, odvezeni su do njegovog stana u Krnjači - kaže naš sagovornik blizak istrazi.

Naš izvor otkriva da su vrata morala biti provaljena, jer je Isailović tvrdio da je negde zagubio ključeve.

- Tokom pretresa, on je bio miran i na kraju je vraćen u ćeliju, a trebalo bi da bude sproveden u Tužilaštvo na saslušanje - ispričao je naš izvor.

Prema njegovim rečima, osumnjičen­i Isailović je odranije poznat policiji, zbog sitnih krađa i, kako on sumnja, ne bi ga čudilo da se on vadi na neuračunlj­ivost. - Isailović je privođen zbog sitnih krađa i svakog puta se ponašao čudno. Međutim, utvrđeno je da nema psihičkog oboljenja i zato sumnjam da će igrati na tu kartu - rekao je naš sagovornik.

Tokom jučerašnje­g dana, komšije uhapšenog su nam rekle da u primetile da se čudno pona-

šao već izvesno vreme, ali da su se zbog bezbednost­i sklanjali od njega.

- Viđala sam ga povremeno kako priča sam sa sobom i hrani vrapce. Pričao je i s vrapcima, a onda bi više puta nervozno šetao ukrug, gunđajući sebi u bradu. Ovde se ni sa kim nije družio, važio je za osobenjaka, koji je stalno po mraku negde odlazio i vraćao se u gluvo doba. Viđali smo ga prethodnih dana po kraju kako tumara okolo, a pre nego što je sinoć ušao u pekaru, sedeo je sat vremena ispred nje i jeo čokoladicu. Prvo je pričao sam sa sobom, a onda je udarao po staklu na autobuskom stajalištu. Ponavljao je sam za sebe: „Da li da idem na posao ili pod Ostrog?“- rekla je stanarka zgrade u Krnjači.

Nekoliko stotina metara dalje, na Zrenjanins­kom putu, zatekli smo vlasnike pekare Zorana S. i Dragana V., koji su rekli da samo žale što u tom trenutku nisu znali da je Isailović manijak za kojim je policija tragala.

- Da sam znao u tom trenutku da je on taj, pa sada biste vi meni donosili ćebe. Tek tako je napao dete?! Najtragičn­ije je što su se tri putnice pravile kao da se ništa ne događa. To je tuga jer znam da bi moja supruga, da se tad našla, reagovala i uzela dete u zaštitu - priča Dragan V.

- Radnica nam je ispričala da je on ušao i rekao: „Da li ćeš zvati policiju ako ti uzmem burek?“. On je zatim prešao s duge strane pulta i sam se poslužio. Za to vreme radnica, koja je majka šestoro dece, pozvala nas je u pomoć. Kada smo stigli, pokazala nam ga je i mi smo ga opkolili da ne bi pobegao. On se i u tim trenucima čudno ponašao, šetao je gore-dole, skakao i nešto mumlao - ispričao je Dragan V.

Na snimku iz tramvaja vidi se kako Isailović prilazi tinejdžerk­i i silom počinje da je grli. Uplašena devojčica je pokušala da ga odgurne od sebe, ali on je bivao sve navalentni­ji. Priljubio se uz devojčicu i dodirivao je po grudima i telu, sve dok joj glavu bukvalno nije nabio u staklo...

Ukoliko se pokaže da je Isailović bio uračunljiv, preti mu kazna od dve do 12 godina robije. Ali, ako se pokaže da je bio neuračunlj­iv, biće mu izrečena obavezna mera zatvorskog lečenja. Izvor blizak istrazi apelovao je na sve građane da ukoliko primete neko krivično delo, obaveste policiju, ili će u protivnom biti kažnjeni zbog neprijavlj­ivanja.

 ??  ?? Raskrinkal­a ga radnica pekare iz koje je ukrao burek Zgrada u kojoj
živi Isailović
Raskrinkal­a ga radnica pekare iz koje je ukrao burek Zgrada u kojoj živi Isailović
 ??  ?? Prilikom hapšenja nije pružao otpor: Mihailo Isailović
Prilikom hapšenja nije pružao otpor: Mihailo Isailović
 ??  ?? Spopao devojčicu, a putnici okretali glavu
Spopao devojčicu, a putnici okretali glavu

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia