Alo!

SA ANDRIJOM JE ŠEĆER SITAN, OSIM KAD JE KOCKA!

-

bil i stala bliže ulaznim vratima, kako Kija po izlasku ne bi morala puno da pešači. Onda je opet ušla u bolnicu, sačekala da Kristinina otpusna lista bude gotova i oko 14 časova su njih dve napustile kliniku. Obe s ozbiljnim izrazima lica, nisu bile raspoložen­e za komunikaci­ju. Kija nije želela da nam odgovori na pitanja da li je sve sa njom u redu, kakvi su rezultati, te kako se oseća. Samo je ušla u automobil i otišla s majkom u nepoznatom pravcu. U kratkom razgovoru s njom mogli smo da primetimo da na licu nije imala šminku, da joj je lice otečeno od suza i da joj glas podrhtava.

Podsećanja radi, Kristina Kija Kockar, kako je u svojoj knjizi „Moj potpis“napisala, izrasline na dojkama je primetila tri meseca po završetku „Zadruge 1“u kojoj je pobedila. Otkrila je da ima čak tri tumora, te da je u budućnosti očekuju kontrole, pregledi, hormonske terapije… Navela je još da je, čim joj je lekar saopštio da ima tri tumora, pozvala bivšeg supruga Slobodana Radanovića i priznala je da, posle saznanja da je njeno stanje ugroženo, nije mogla da dođe sebi, te da joj je bilo teško da poveruje da ju je posle svega i to zadesilo. Kako smo u knjizi pročitali, Kristina navodi da je u tom momentu zbog narušenog zdravlja krivila i sebe i Slobodana, zbog svega što joj je uradio, a samu sebe zato što je dozvolila da stres u toj meri utiče na nju.

Ona je u toku jučerašnje­g dana otkazala sve predstojeć­e nastupe, te najavila odmor. Glumica Sloboda Mićalović posle snimanja u inostranst­vu i TV premijere serije „Koreni“, u kojoj igra glavnu žensku ulogu, otkrila za „Alo!“da je veoma srećna što se upustila u još jedan projekat.

- U vreme otvaranja molova, hipermarke­ta, butika i čega sve ne, mi otvaramo pozorište! Andrija Milošević i Viktor Savić otvaraju

Pozorište na Brdu, jedno novo pozorište, na Banovom Brdu. Želela sam da podržim jednu takvu plemenitu ideju. Zato ovih dana pripremamo novu predstavu, „Šećer je sitan, osim kad je

kocka“. Premijera je zakazana za 22. novembar. Scenario i režiju potpisuje Nikola Pejaković - kaže za „Alo!“Sloboda Mićalović.

- Reč je o komediji, melodrami, vrlo specifično­m tekstu. Sa nama igra i Aleksandra Tomić i veoma se radujemo premijeri - kaže Sloboda. K. L.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia