Alo!

„HVALA BOGU, BOLJE MU JE, NOĆ JE BILA MIRNA!“

- Piše: KATARINA LAZAREVIĆ katarina.lazarevic@alo.rs

Pevač Darko Lazić proveo je mirnu noć u Kliničko-bolničkom centru u Zemunu, a to je najbitnije zbog operacije tokom koje mu je izvađena slezina i zaustavlje­no unutrašnje krvarenje. Ipak, zbog celokupne situacije u kojoj se nalazi, i dalje je u kritičnom stanju. Dvadeset i četiri sata posle hirurške intervenci­je, koja je trajala više od dva sata, pevačevo stanje se nije pogoršalo, a to su dobri znaci jer su naredna tri dana najbitnija za njegov dalji oporavak.

Kao i do sada, juče je u zemunsku bolnicu, u ranim jutarnjim časovima, na odeljenje intenzivne nege, došla njegova porodica. Ovoga puta su tu bili njegov brat Dragan i majka Branka. Prvi put otad se dogodila strašna nesreća, majka je izašla iz bolnice s osmehom na licu. Sa sinom Draganom za „Alo!“je rekla da postoji mali napredak.

- Hvala bogu, bolje mu je, ne mogu više ništa da kažem, ali noć je protekla mirno - izjavila je Branka, a Darkov brat je dodao:

- Biće naš Darko dobro i samo da znate da mu neće biti amputirana noga, to su gluposti - izjavio je Dragan. Na odeljenju intenzivne nege, gde pevač leži još od utorka, kada je doživeo nesreću, u posetu je mogla samo da mu dođe njegova i dalje zakonita supruga Ana Sević. Ipak, juče je doneta drugačija odluka i od sada je dozvoljeno da dolaze da ga vide otac Milan i majka Branka, i to veoma kratko. Možda je to i razlog što se Ana Sević, bar do zaključenj­a ovog broja, prvi put nije pojavila ispred bolnice. Dokad će biti na snazi novi plan poseta, isključivo zavisi od Darkovog zdravstven­og stanja.

Posle brata i majke, koji su saopštili da je Darku bolje, u bolnicu su stigli i Darkovi drugari da bi od doktora

čuli vesti. Oni mogli da vide prijatelja, a s njima i Darkov venčani kum, Cvetinović, kome je pao k sa srca nakon pevačeve o cije.

- Moj kum će se izvući, je. On je jak i snažan dečko njemu bolje, lavovski se b rekao je Milan.

Darko je i dalje u vešt komi, a butna kost i kuk, k polomio u saobraćajn­oj ne doktori nisu smeli da diraj da ih operišu, jer je najb bilo da se spasu vitalni org

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia