Alo!

Brena i Karleuša pevale za Anu!

-

Ana Bekuta je održala spektakula­ran koncert u beogradsko­m

Centru „Sava“, a ništa lošiji provod nije bio ni na druženju posle u jednom restoranu u prestonici. Bekuta je okupila prijatelje i bliske kolege kako bi proslavila uspešan koncert, ali i 18. rođendan svoje mezimice, unuke Sonje.

Društvo je već bilo zagrejano dobrim provodom na koncertu, pa se vesela atmosfera samo preselila u manji prostor. Energiju je na nivou održalo i to što su se mikrofona latili svi gosti, a najveselij­e je bilo kada su na binu izašle Lepa Brena i Jelena Karleuša.

- Svi su bili maksimalno veseli, ali kada su zapevale Brena i Karleuša, nastao je pravi lom. Svi su gosti su ustali i došli do bine, a Bekuta je sve vreme pevala sa njima. Neki od mlađih gostiju su bili oduševljen­i kada su videli da Bekuta zna sve reči Karleušini­h pesama, kao što su „Insomnija“, „Žene vole dijamante“ili „Slatka mala“- ispričao je za „Alo!“izvor sa lica mesta.

Inače, pevačica je koncert posvetila unuci koja je napunila osamnaest godina, a Ana je pre početka koncerta sa unukom Sonjom rekla da jedva čeka da izađe na binu.

- Mnogo sam uzbuđena, srce će da mi prepukne. Ovo je prelep dan. Od Milutina sam dobila cveće i jutarnji poljubac, ali ovo je Sonjin dan. Ona je tražila da ovo bude koncert posvećen 2000. generaciji i tako je i bilo. Osim koncerta koji sam joj posvetila, kupila sam joj i dijamante i poželela da je samo takve stvari prate u životu otkrila je pevačica i uzbuđena se zaputila ka bini.

Pored unuke Sonje, njene porodice i dugogodišn­jeg emotivnog partnera Milutina Mrkonjića, Anin koncert su ispratile i kolege Viki Miljković, Halid Muslimović, Stevan Anđelković, Saša Popović sa suprugom Snežanom, kao i Snežana Đurišić. K. L.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia