Alo!

Medijskom scenom i dalje moja ekipa drma iz generacija i

- Piše: D. RAKOČEVIĆ danijel.rakocevic@alo.rs

Voditeljka Snežana Dakić može da se pohvali dvadeset godina dugom karijerom i velikim uspehom u televizijs­kom poslu. Međutim, njen ljubavni život oduvek je intrigirao javnost, a Snežana je nakon razvoda imala samo jednu vezu poznatu domaćim medijima. S obzirom na to da je i te kako aktivna na društvenoj mreži Instagram, gde svakodnevn­o objavljuje po nekoliko fotografij­a, Sneki je rešila da nam se poveri i otkrije kakve je sve situacije doživela zbog te popularne mreže.

 Aktivna si na Instagramu, a svi kažu kako ljudi tamo vode lažne živote. Kakva je situacija kod tebe?

- Moj život je stvaran, pa ga tako i prikazujem. Volim da uz fotografij­u koju objavim napišem i neko svoje razmišljan­je i pošaljem neku poruku.

 Je l’ imaš one koji ti ostavljaju negativne komentare i kako reaguješ?

- Hejtere blokiram, a ima i onih koji nisu dobro razumeli ono što sam napisala ispod neke fotografij­e, ali nije moje da sa njima polemišem.

 Da li obrađuješ fotografij­e i koristiš li filtere?

- Imam jedan na kameri sa kojim se slikam, jer da nije njega, sigurno ne bih toliko slikala selfi. Visoka rezolucija savremenih aparata i telefona je bolna. Ono što se ne vidi golim okom, oni to pokazuju.

 Je l’ se ti to plašiš godina?

- Nije da se plašim godina, ali se plašim društva, koje diskrimini­še na osnovu godina.

 Da li ti se udvaraju muškarci na Instagramu?

- Udvaraju.

 Šta ti nude?

- Vrlo su direktni. Neki nude poznanstvo i kafu, neki nude seks na eks, u svakom slučaju, ponude pljušte.

 Bitno je da nude...

- Svako nudi ono što ima, rekla sam ti. To je najbolja definicija! Neko ima da ponudi samo jednu stvar i onda je u tome direktan i eksplicita­n.

 Pa da li si popila kafu sa nekim od pratilaca?

- Jesam. Baš nedavno... Bio je jako fin momak, školovan je i ima zanimanje.

 Mlađi ili stariji?

- Šta misliš? Mislim da stariji ne koriste društvene mreže. A inače definišem da od mene nije teško biti mlađi, zato što sam ja ipak žena u srednjim godinama.

 Ali to se ne vidi, ti držiš do sebe, vodiš računa o sebi...

- Ne vidi se, ali kad me pitaš da li je mlađi, naravno da je mlađi. Uglavnom su slobodni mlađi muškarci, ovi stariji su ili oženjeni, ili zauzeti, ili nisu ni za šta. Muškarci

Snežana

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia