Alo!

Mačva nam je stari dužnik!

Crveno-beli i dalje pamte poraz u Kupu Srbije prošle sezone

- Piše: P. VUKOVIĆ predrag.vukovic@alo.rs

Posle debakla u Liverpulu (0:4), Crvena zvezda se vraća na domaću scenu. Ovog puta šampion Srbije gostuje Mačvi (16.30), u okviru 13. kola Superlige.

Crveno-beli još pamte poraz iz Kupa Srbije prošle sezone, tako da su svesni da Šapčani mogu da im naprave probleme.

- Igramo s ekipom koja nas je namučila prošle sezone, kako u Superligi, tako i eliminacij­om iz

Kupa Srbije. Za Mačvu imam samo reči hvale - osim Matića, ostali su joj skoro svi igrači, poseduje spoj mladosti i iskustva i pokazala je kontinuite­t kroz rad trenera Dragana Aničića, što je interesant­no za srpski fudbal rekao je Milojević.

Zvezdin predstojeć­i protivnik nedavno je promenio trenera.

- Sigurno da će dolazak Darka Tešovića doneti kvalitet. On je bio sa mnom u Panionisu i mislim da je Mačva napravila pravi izbor. Fudbalski se odlično poznajemo, a još bolje van terena, jer je on moj venčani kum. Drago mi je da je ušao u superligaš­ki karavan, pošto to apsolutno zaslužuje. Ekipa iz Šapca je izabrala fantastičn­og trenera koji je pobednik, tek je nekoliko dana tamo, ali bićemo spremni na sve.

Milojević neće moći da računa na sve adute.

- U petak su određene preglede imali i

Branko Jovičić, i Ričmond

Boaći, a videćemo kakva je situacija s Markom Marinom. Moramo biti pažljivi što se tiče povreda takve prirode. Nijedan trener ne voli da su mu igrači duže van stroja, ali već smo se opekli jednom ili dva puta. Možda će se desiti da neki igrači budu i donekle spremni, ali ćemo ih možda sačuvati kako bismo bili apsolutno sigurni da su se oporavili.

 ??  ?? Nedelja, 28. oktobar 2018. Napada Šapčane: Ebesilio
Nedelja, 28. oktobar 2018. Napada Šapčane: Ebesilio

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia