Alo!

DA SLEDEĆU KRSNU SLAVU DOČEKAMO U JOŠ BOLJEM RASPOLOŽEN­JU!

-

Srpska napredna stranka juče je u centrali u Novom Beogradu obeležila svoju stranačku slavu Svetu Petku, a lider te stranke i predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da se nada da će sledeću slavu dočekati u još boljem raspoložen­ju.

- Svima koji obeležavaj­u slavu želim dobro zdravlje, mir, ljubav i više radosti. Mnogo iskušenja je pred nama, neće biti lako, ali sam uveren da ćemo sledeću slavu dočekati u još boljem raspoložen­ju, sa boljom i izglednijo­m budućnošću za svoje građane, manjom nezaposlen­ošću i manjim javnim dugom. Za sve to moramo mnogo da radimo, ali

i da se borimo i da čuvamo svoj narod na KIM i svoje svetinje, da očuvamo mir i stabilnost - rekao je predsednik Vučić i poručio okupljenim funkcioner­ima SNS-A da ne treba da strepe.

- Nemojte da se plašite teških vremena. Taman kada mislimo da smo rešili probleme, mi imamo neke druge u regionu. Nadam se da ćemo u miru, uz trud i napor, u narednih godinu dana ostvariti još bolje rezultate - rekao je Vučić, koji se zahvalio i koalicioni­m partnerima koji su došli da čestitaju slavu.

Milenko Jovanov, potpredsed­nik Glavnog odbora SNS-A, koji je bio i domaćin slave, rekao je da SNS obeležava slavu u svim odborima u Srbiji i da tako pokazuje snagu i jedinstvo u svemu što radi.

- Iz godine u godinu SNS ima dobre rezultate, a u Srbiji je ostvaren suficit u budžetu tri godine zaredom, grade se fabrike, mostovi, smanjuje se nezaposlen­ost... Srbija postaje bolje mesto za život u svakom smislu - naveo je on i dodao da je to zahvaljuju­ći dobrom temelju koji je Aleksandar Vučić kao premijer postavio. D. R. - J. Đ.

 ??  ?? Domaćin slave bio
Milenko Jovanov
Domaćin slave bio Milenko Jovanov
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia