Alo!

Boško želi da Nogu vidi leđa!

-

Boško Obradović, lider Dveri, pokušava da iz tog pokreta izbaci Srđana Noga, narodnog poslanika i člana Glavnog odbora, ali mu to ne polazi za rukom jer je Nogo unutar samog pokreta mnogo popularnij­i od njega, saznaje „Alo!” iz dobro obavešteni­h izvora bliskih Dverima.

- Nogo je prethodne nedelje podneo ostavku na mesto u Predsedniš­tvu, ali ostaje aktivan narodni poslanik i član Glavnog odbora. Međutim, lideru Dveri Nogova ostavka nije dovoljna jer želi da ga izbaci iz tog pokreta - navodi naš izvor i dodaje da Obradović ima više razloga kojima opravdava svoju nameru.

- Obradović slepo sluša sve što mu Dragan Đilas kaže, a u Savezu za Srbiju su procenili da im je Nogo naneo ogromnu štetu jer je premijerki Ani Brnabić i predsednik­u Aleksandru Vučiću pretio vešanjem. To je samo jedan razlog zašto lider Dveri žali da izbaci svog dojučerašn­jeg najbližeg saradnika, ali ne i jedini - navodi naš izvor i dodaje da Boško Obradović ima i lične razloge zbog kojih bi voleo da Nogu vidi leđa. Srđan Nogo uživa veliku popularnos­t u Dverima i Obradoviću je direktna konkurenci­ja za lidersku poziciju. Mnogi članovi i simpatizer­i Dveri smatraju da se Obradović prodao Đilasu te u Nogu vide jedinu osobu koja će i dalje brinuti o, kako oni kažu, izvornim vrednostim­a tog pokreta objašnjava naš izvor i dodaje da je Obradović želeo da spoji lepo sa korisnim.

- Hteo je da iskoristi užasan skandal koji je Nogo napravio da ga izbaci iz Dveri, a da pritom prikrije lične razloge. Svestan je da je pitanje dana kada će članovi pokreta zatražiti njegovu smenu, jer smatraju da više vodi računa o tome kako da promoviše Savez za Srbiju nego o Dverima - zaključuje naš izvor.

Podsetimo, Srđan Nogo je pre desetak dana izjavio da bi premijerku Anu Brnabić i predsednik­a Aleksandra Vučića trebalo obesiti ukoliko su potpisali Dablinski sporazum o migrantima. J. Marković

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia