Alo!

PENIS VADIO IZ ŠEŠIRA, robiju čeka na slobodi!

- Piše: DANICA ĆURUVIJA danica.curuvija@alo.rs

Pedofil R. S. (60) iz Boleča kod Grocke, koji je osuđen na samo godinu dana zatvora jer svoj polni organ pokazivao devojčicam­a iz komšiluka, odlazak na robiju čeka na slobodi! Manijak, koji je dve godine bludničio nad nekoliko devojčica iz komšiluka, još čeka poziv za izdržavanj­e kazne, dok deca i njihovi roditelji žive u strahu.

- Iako je sklopio sporazum o priznanju krivice, R. S. još nije otišao na izdržavanj­e kazne, već mirno živi s porodicom i šetka se po naselju! Manijak je oženjen, ima dve ćerke i unučiće. Otkriće o polnom uznemirava­nju devojčica iz komšiluka zaprepasti­lo je celo mesto, jer je važio za uzornog porodičnog čoveka - kaže izvor lista „Alo!“.

Ovaj pedofil otkriven je tek u avgustu ove godine, kada se devojčica

K. T. poverila svojim roditeljim­a da joj je R. S. iz svog dvorišta pokazivao polni organ govoreći: „Dođi da vidiš šta ja imam, a ti nemaš“. Odmah je uhapšen, a na saslušanju je sve priznao i otkrio da je još 2016. namamio B. Z. (10) da dođe kod njega u garažu kako bi „igrali igru prstiju“.

- Devojčici je rekao da se okrene i stavi ruke iza leđa. Potom joj rekao da će joj staviti prst u ruku, a da ona pogodi koji je to prst. Međutim, B. Z. je ispričala da joj je u šaku stavio nešto veliko i mekano. Upitao je: „Da li možeš da pogodiš koji je to prst?“, a ona mu je sva uplašena odgovorila da je „srednji“. R. S. joj je tada rekao da je pogrešila, a kada se devojčica okrenula, videla je

kako manijak zakopčava šlic od pantalona. Istrčala iz garaže i naredne dve godine od straha i stida nikome nije smela da kaže šta se dogodilo - navodi naš sagovornik.

Pedofil je u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu priznao da je od početka letnjeg raspusta 2018. polno uznemirava­o devojčice M. B., K. T. i K. A., koje imaju od devet do 11 godina.

- On je ispričao da je otkopčao šlic, izvadio penis i prekrio ga šeširom, dok su se M. B. i K. A. igrale ispred njegovog dvorišta. Polni organ je dodirivao i pokazivao ga tako što ga je naizmeničn­o otkrivao i prekrivao šeširom. Dok se zabavljao ovom gnusnom igricom, pitao ih je: „Da li hoćete grožđe?“ispričao nam je sagovornik blizak istrazi.

Obe devojčice je kasnije uspeo da namami u svoju garažu pod izgovorom „da hoće da im pokaže jaja od ptičice“.

- Pokazivao im je slike ptica i njihovih jaja, a onda je počeo da pokazuje i dodiruje

svoj polni organ. Pred hapšenje, u avgustu, K. T. je prolazila pored njegove kuće, a on je ustao, otkopčao šlic, izvadio polni organ i dovikivao joj: „Dođi da vidiš šta ja imam, a ti nemaš!“- rekao je sagovornik, dobro upućen u istragu.

On navodi da je nemoguće dokazati koliko je još devojčica ovaj pedofil spopadao, jer Tma i straha ne žele da svedoče.

Kako „Alo!“saznaje, R. S. živi normalno u centru Boleča, a porodica je stala u njegovu odbranu.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia