Alo!

ENGLESKA U SUZAMA Poginuo vlasnik Lestera!

U helikopter­u su, osim Vičija Srivadanap­rebea, bili njegova ćerka Voramas, dva pilota i još jedna neimenovan­a osoba

- Konstantin RADULOVIĆ konstantin.radulovic@alo.rs

Najcrnje slutnje navijača Lestera, ali i svih ljubitelja fudbala širom sveta, obistinile su se. U padu helikopter­a nakon utakmice protiv Vest Hema (1:1) u subotu uveče poginuo je Viči Srivadanap­rebe, vlasnik nekadašnje­g engleskog šampiona. Kako javljaju britanski mediji, u letelici su s njim bili njegova ćerka Voramas, dva pilota, kao i još

jedna neidentifi­kovana osoba.

Pristalice „lisica“juče su od rane zore počele da pristižu na stadion „King Pauer“, gde su ostavljale navijačke rekvizite, palile sveće i molile se za čoveka koji je od njihovog kluba stvorio giganta i šampiona. Tajlanđani­n je posle osvajanja titule pre nekoliko godina najavio da će od Lestera stvoriti klub evropskih razmera, ali su svi njegovi planovi srušeni u subotu uveče. Prema pisanju ostrvskih medija, šezdesetog­odišnji milijarder podlegao je povredama nakon teške povrede kičme i opekotina trećeg stepena.

- Stvorio je od nas šampione Engleske. Bilo je to nešto najbolje što se Lesteru dogodilo u njegovoj istoriji. Uvek je bio nasmejan, nije mu bio problem da popriča s nama kad se sretnemo ispred nekog stadiona u Engleskoj ili Evropi. Nikad ga nećemo zaboraviti - samo su neki od komentara navijača Lestera, koji su sa suzama u očima pričali o preminulom vlasniku svog kluba.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia