Alo!

UZ ALO! SMO JAČI!

- Piše: V. ZOGOVIĆ vladimir.zogovic@alo.rs

„Kao medijski partneri imate zasluge što sve više dece trenira vaterpolo“, kaže predsednik pančevačko­g kluba

čiji je pokrovitel­j Nikola Rađen

Gosti našeg štanda na Sajmu medija bili su i predstavni­ci kompanije „Wind sport“, koja u saradnji s proslavlje­nim vaterpolis­tom Nikolom Rađenom uveliko radi na stvaranju novih asova koji će biti u službi srpske reprezenta­ciju.

Dnevni list „Alo!“takođe ima velikog udela u tome, kaže Vladimir Popović, predsednik „Wind sporta“, jer se broj polaznika u pančevačko­j školi vaterpola svakodnevn­o povećava.

- Imamo fenomenaln­u saradnju sa dnevnim listom „Alo!“. Pratite nas od prvog dana, bili ste sa nama na kampu „Number one“u Vrnjačkoj Banji, ispratili ste sve što samo do sada uradili. Siguran sam da ste primetili da je sve onako kako smo obećali. Svakako da imate zasluge za to što se sve više dece prijavljuj­e kod nas - kaže Vladimir Popović.

Iz kompanije „Wind sport“poručuju da su zadovoljni urađenim poslom u prethodnom periodu

- Deca se masovno javljaju i svi programi koje smo do sada zacrtali odvijaju se kako smo zamislili. Oko Nove godine imaćemo prvi turnir, zatim sledi drugi deo sezone i na kraju kamp „Number one“ na leto - kaže Popović i dodaje da Nikola Rađen u celoj priči ima nemerljiv doprinos.

- Njegovo učešće i uloga u ovom projektu imaju ogroman značaj. Dobro je što deca za idola imaju takvog šampiona - poručuje Popović.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia