Alo!

HOROSKOP

-

OVAN 21. III - 20. IV

Ukoliko ste planirali saradnju s inostranst­vom ili putovanje, danas ćete uspeti to da realizujet­e bez problema. Možete da očekujete da će vas pratiti faktor sreće na poslu. Moguća je vrtoglavic­a. Potrudite se da se dovoljno odmarate.

VAGA 24. IX - 23. X

Moguće je da nećete naići na odobrenje nadređenih za neki projekat koji ste mislili da realizujet­e u narednom periodu. Pred vama je period u kojem su jake poslovne kočnice. Bubrezi su vam osetljivi. Bilo bi dobro da posetite lekara.

BIK 21. IV - 21. V

Očekuje vas teži dan, pa nemojte da se upuštate u rizike na poslu. Moguće je da ćete imati neke probleme po pitanju finansija. Potreban vam je odmor. Imali ste preterano naporan dan i neophodno je da se sada posvetite malo sebi.

ŠKORPIJA 24. X - 22. XI

Moguće je da ćete neke stvari pogrešno protumačit­i i da će vam biti teško da vidite jasnu sliku. Nije povoljan dan za vaš posao, kao ni za donošenje važnih odluka. Pad imuniteta je naglašen i mogući su novi problemi sa zdravljem.

BLIZANCI 22. V - 22. VI

Preporuka je da ne gajite prevelika očekivanja od posla danas jer nećete imati značajne promene. Moguće je da će sve da se odvija nekako usporeno i bez većih dešavanja. Ne bi trebalo da bude problema kada je reč o vašem polju zdravlja.

STRELAC 23. XI - 21. XII

Volite da rizikujete, ali danas nećete od toga imati nikakve koristi. Nemojte da se igrate sa svojim pozicija- m a i poslovnom stabilnošć­u koju ste stekli na jedvite jade. Povedite računa o leđima koja bi mogla da budu osetljiva.

RAK 23. VI - 23. VII

Odlučni ste da sprovedete u delo ideje koje smatrate važnim za posao. Pred vama je povoljan dan. Očekujte da ćete dobiti podršku koja vam je neophodna. Mogući su problemi sa leđima i kičmom. Povedite računa o svom zdravlju.

JARAC 22. XII - 20. I

Ukoliko se bavite privatnim poslom, pazite kakve saradnike imate pored sebe jer biste mogli da doživite manje razočaranj­e. Pred vama je period u kojem će biti poslovnih problema. Prija vam da budete umereno fizički aktivni.

LAV 24. VII - 23. VIII

Nije povoljan dan za putovanja ili saradnju s inostranst­vom, pa na tom polju nemojte mnogo da očekujete. Pred vama je faza u kojoj možete imati nove komplikaci­je na poslu. Problemi sa cirkulacij­om su naglašeni kod vas.

VODOLIJA 21. I - 19. II

Srećni ste zbog poslovne ponude koja je došla do vas. Spremni ste da ostvarite poslovno napredovan­je. Potrudićet­e se da maksimalno iskoristit­e prilike koje su vam pružene. Stomak vam je osetljiv, kao i probava. Povedite računa o ishrani.

DEVICA 24. VIII - 23. IX

Ulažete veliki napor u svoj posao i očekujete da ćete kasnije sa te strane dobiti i adekvatne rezultate. Možete se nadati povoljnim okolnostim­a koje će vam ići u prilog. Generalno, očekuje vas solidno stanje na polju zdravlja.

RIBE 20. II - 20. III

Povoljan je period za poslovne pregovore na bilo koju temu po pitanju posla. Moguće je da ćete ostvariti svoje ambicije brže nego što mislite. Mogući su problemi zbog nervoze. Pred vama je period u kojem možete imati stresne okolnosti.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia