Alo!

Potpredsed­nica SNS PROŠETALA DEČKA NA MODNOJ REVIJI!

-

Mariju Obradović, potpredsed­nicu Srpske napredne stranke, sreli smo na Beogradsko­j nedelji mode, na modnoj reviji Igora Todorovića, na koju je došla u pratnji dečka Ivana. S obzirom na to da se u društvu dugogodišn­jeg partnera ne pojavljuje često u javnosti, iskoristil­i smo priliku da sa njom popričamo o modi, ali i tome kakvu bi venčanicu ponela ukoliko bi se odlučila da stane na ludi kamen.

- Ako se odlučim za venčanje, verujem da Igor Todorović može mnogo da mi pomogne oko venčanice, ali ću ja tada biti jedna starija gospođa, pa onda i model mora da bude nešto odmereniji - rekla je za „Alo!” potpredsed­nica SNS-A, koja je na inauguraci­ji predsednik­a Srbije Aleksandra Vučića napravila pravu pometnju pojavivši se u haljini Igora Todorovića.

Obradoviće­va, koja važi za jednu od najlepših dama u srpskoj politici, obukla je crnu čipkanu haljinu, a mnogima je za oko zapao njen duboki dekolte.

- To je bio taj čuveni dekolte, novinari su ga nazvali „prvi dekolte inauguraci­je”. Za mene lično to je bilo suviše smelo, ali je očigledno bio pun pogodak. Ne znam da li bih opet imala hrabrosti da se za tako nešto odlučim, ali ajmo da sačekamo da vidimo šta će vreme pred nama da donese rekla

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia