Alo!

Manijak u zatvorskoj bolnici samo ćuti!

-

Leži i gleda u jednu tačku! Mihailo Isailović (37) iz Krnjače, koji je seksualno uznemirava­o devojčicu (15) u tramvaju na liniji 2, a zatim u pekari ukrao burek, smešten je u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu. Kako saznajemo, za razliku od prethodnih dana, kada je u policijsko­j stanici radio sklekove i onanisao, sada mirno leži i nikome se ne obraća.

Javnost je bila užasnuta kada se pojavio snimak na kojem se vidi kako Mihailo maltretira devojčicu i pritiska je uz staklo. Uhapšen je iste večeri, neposredno posle krađe dva parčeta bureka u pekari „Kod buraza“u Krnjači. Kako smo ranije saznali, njemu je određeno policijsko zadržavanj­e, a u prvih 48 sati je poprilično skretao pažnju na sebe. Radio je sklekove, čak i onanisao naočigled drugih.

- Sada je smešten u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu i nalazi se u sobi sa više zatvorskih pacijenata. Ne uznemirava nikoga, ne komunicira sa ostalima, već samo leži i ćuti. Očigledno je da ima ozbiljne zdravstven­e probleme - navodi naš izvor. U toku ove nedelje, devojčica bi u tužilaštvu trebalo da ispriča kako se odigrao nemili događaj u tramvaju. Isailoviće­ve komšije su rekle da se čudno ponašao i da je pričao sam sa sobom, dok njegovi prijatelji sa kojima je ranije trenirao kažu da su ga zvali Samuraj jer je bio opsednut vežbanjem i zdravom ishranom, a da ga na snimku nisu prepoznali zbog zapuštenog izgleda. N. G.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia