Alo!

„Htela sam da se udam, a on me ostavio!“

„Ne stidim se da kažem da sam ja ta koja je iz veze izašla povređena, a ne on. Ne mogu preko noći da zaboravim sve“, iskrena je pevačica

- Piše: OLIVERA KONATAR olivera.konatar@alo.rs

Raskid Sare Reljić i Vladana Vojnovića Vojketa, najskladni­jeg para „Zadruge“, iznenadio je mnoge, a iako su rekli da će ostati u dobrim odnosima, izgleda da se to neće desiti. Reljićeva u razgovoru za „Alo!“ne krije da joj je prekid desetomese­čne romanse teško pao.

- Ne stidim se da kažem da i dalje gajim emocije i da sam ja ta koja je iz veze izašla povređena, a ne on. Sa njim sam bila deset meseci, mislila sam da ću se za njega udati, a desilo se sve suprotno. Ne mogu u sekundi da zaboravim sve, da preko noći izbrišem sve što sam prema tom dečku osećala i da se vodim time da emocije ne postoje - kaže pevačica i ističe da za sada ne postoji šansa da se pomiri sa Vojketom.

- Sve dok je neko iskren, postoji mogućnost da dođe do pomirenja, ali je pitanje da li je neko spreman da bude takav. U ovom trenutku ne postoji mogućnost da se pomirimo jer su se desile stvari koje ne mogu tako lako da se prevaziđu. Sada je zaista nemoguće da budemo zajedno - kaže Sara, a osim toga otkriva šta ju je najviše pogodilo u vezi sa Vojketovim nastupom u rijalitiju.

- Mi smo raskinuli pre nego što je ušao da gostuje u „Zadrugu 2“. Njegov ulazak u rijaliti nema veze sa tim što smo se razišli, niti smo se čuli nakon raskida da bi on meni polagao račune. Ono što me je najviše povredilo bilo je što ni u jednom trenutku nije izveo naš duet „Devojka sa istoka“, a jeste sve druge. Razmišljal­a sam i došla do zaključka da mu je naš duet valjao dok smo bili zajedno, a to nije OK - objašnjava Sara, ali Vojke s druge strane oštro demantuje da zbog povređene sujete i emocija nije otpevao njihovu pesmu. On za „Alo!“tvrdi da je Sara pogrešno protumačil­a to što se pesma nije našla na listi na tom nastupu.

- Nije istina da naša pesma nije bila na repertoaru zbog raskida. Pesmu nisam izveo isključivo iz tehničkih razloga, kao što nisam izveo još neke pesme iz mog repertoara. Na budućim nastupima sigurno ću je izvoditi jer učestvujem u toj pesmi i nema razloga da ne bude tako. Pesma je odlična, postigla je ogroman uspeh i sviđa se ljudima - priča reper, koji kao glavni razlog raskida navodi to što su se osećanja ugasila.

- Razlog raskida je taj što naša veza u poslednje vreme nije bila ona predivna veza odranije, nismo bili oni koje su ljudi na početku zavoleli i imali priliku da upoznaju. Moram da napomenem da se između nas nije dogod ila prevara ili neka ružna stvar. Jednostavn­o je veza pukla, što se nažalost dešava i sa mnogim drugim vezama - kaže Vojnović i navodi da nije istina da je samo Sari teško.

- Teško mi je, naravno, ali sam prihvatio realnost takvu kakva jeste. O Sari nemam šta ružno da kažem. Ona je super osoba, želim joj i uvek ću joj želeti sve najbolje - zaključuje Vojke za „Alo!“.

Naša veza više nije bila ona predivna veza odranije, mi više nismo

bili isti

Vojke

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia