Alo!

„TI SI PACOV KOJI KRIJE DA IMA PENIS“

-

Brutalne svađe između Voljenke Ilić i Milutina Milija Radosavlje­vića, učesnika sedme sezone rijaliti programa „Parovi“, ne prestaju, a bivši ljubavnici i prijatelji izgovorili su niz uvreda jedno drugom i ostavili cimere u šoku.

Osim što su rešili stavili tačku na svoje prijateljs­tvo, Mili je ostale učesnike ubedio da Voljenka ima oba polna organa i da se rodila kao hermafrodi­t.

- Moj sukob sa Voljenkom je nastao jer je ona počela mnogo da mešetari i da se ponaša kao pacov, ali ne običan, već onaj najgori iz kanalizaci­je. Više je neću zvati Voljenka, već Voljen, jer je ona, ako niste znali, hermafrodi­t. Dakle, žena krije da ima muški polni organ, koji nikako da operiše. Ako bolje pogledamo, videćemo da je građena kao muško, da priča kao muško, da ima ruke kao lopate i ramena veća nego kod bilo kog muškarca u vili. Osim toga, niko ovde ne zna koje je fele, da li je Romkinja, da li je d*kačica, da li je je*ač, je*ačica - urlao je Radosavlje­vić, a potom otkrio da ga je nekadašnja drugarica i ljubavnica molila da je primi u svoj stan kad god bi se posvađala sa majkom.

- Nosati Voljen bi me svaki put zvao i molio da ga pustim da prespava kod mene kada bi ga majka iznerviral­a ili oterala iz kuće u toku svađe. Bio sam mu prijatelj. Nosati misli da je mnogo pametan, a prvi je govorio da ga je majka zlostavlja­la i zaključava­la u sobu. Kada odseče penis, može da mi se javi, do tada mu je bolje da me ne nervira - rekao je učesnik u toku sastanka.

Ilićevu su teške reči rasplakale i ona je više od dva sata bila u suzama. Iako su ostali pokušali da je smire, objašnjava­la je da je niko nikada nije tako povredio.

- U šoku sam šta je sve uspeo da mi izgovori čovek kom sam verovala. Ne mogu da shvatim da je ono što sam mu pričala kao prijatelju rekao pred milionima gledalaca i svim učesnicima. On me je i uveo u ovaj rijaliti da bi mogao da me gazi i vređa. Dokazaću da sam žensko svojim reprodukti­vnim organima. Nek dođu stručnjaci da me pregledaju i stanu na put ovim uvredama - pričala je ona cimerima u suzama.

O. K.

 ??  ?? Žensko sam, nek dođu stručnjaci da
me pregledaju!
Žensko sam, nek dođu stručnjaci da me pregledaju!

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia