Alo!

NATAŠA MOSKVA VRELOM AKCIJOM POČASTILA FUDBALERA

Iako je oštro demantoval­a da je u vezi sa Jeremićem, pevačica samo noć kasnije uskočila u njegov krevet i zaigrala se ispod jorgana

-

Nataša Moskva i fudbaler Lazar Jeremić su nekoliko dana proveli u svađi i častili su se uvredama, ali su očigledno rešili da na sukobe stave tačku i na opšte iznenađenj­e cimera imali su seks pred svima.

Kako im nedeljama nije pošlo za rukom da ostale ukućane ubede da se između njih ne dešava ništa, odustali su od plana da kriju svoju ljubav, zbog čega su se prepustili strastima čim su se ugasila svetla u spavaćoj sobi.

Oni su, na inicijativ­u fudbalera, sa vrelom akcijom počeli čim su legli u krevet, a njihove svađe su se za samo nekoliko sekundi pretvorile u žestoki seks.

Sve je počelo ljubljenje­m i vatanjem, a predigra je trajala skoro sat, što je

Lazaru teško palo, jer se na sve načine trudio da što pre pređe na stvar. Pevačici se ta ideja na početku nije dopala jer su uzdasima probudili nekoliko cimera, ali je ubrzo popustila i pokrila je oboje jorganom kako bi nesmetano prešli na stvar.

Zbog strasti i seksa pomirenja, pokrivač se sve vreme pomerao, a Lazar se svojski potrudio da zadovolji svoju devojku.

Nakon što su završili s akcijom, pokušavali su da provere ko je od ukućana budan i ko bi mogao da ih razotkrije, ali nisu uspeli da saznaju, što je Moskvu zabrinulo, budući da je samo nekoliko dana ranije rekla da nikada ne bi imala odnos sa njim i da ga gleda kao prijatelja. Jeremić je uspeo da je smiri govoreći joj da nema razloga da brine, a nakon seksa i razgovora, prespavali su zagrljeni u njegovom krevetu. O. Konatar

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia