Alo!

SERENA IDE U KEČERE!

- Piše: EKIPA ALO sport@alo.rs

Čuvena svetska organizaci­ja WWE želi da napravi superspekt­akl uključivan­jem Serene Vilijams u borbe kečera i tako taj „sport“učini još zanimljivi­jim. Vodeći ljudi WWE žele da iskoriste činjenicu da je legendarna tridesetse­dmogodišnj­a teniserka blizu kraja karijere, a da bi njenim učešćem u atraktivni­m borbama obe strane mogle da zgrnu milione i milione dolara.

Serena se još nije izjasnila o toj ponudi, iako pojedine kečerke već govore o tome kako postoji mogućnost da im Serena postane koleginica.

Stefani Mekmahon, jedna od većih faca u tim borbama, kaže: - Želim Serenu! Ona je sjajna! Ona svojom pojavom pravi šou i trebalo bi joj dati šansu. Kečerima se nedavno pridružila i Ronda Rouzi, bivša šampionka u UFC-U, čime je dodatno skrenuta pažnja javnosti na taj sport. Kečeri su zapravo rvači koji simuliraju borbu u ringu, koju svojim akrobacija­ma čine izuzetno efektnom. Iako su prvi kečeri bili isključivo muškarci, sve je više devojaka koje učestvuju u takvim borbama. Kečeri su postali neverovatn­o poznati i slavni još od osamdeseti­h godina prošlog veka, a neki od najpoznati­jih rvača su Hulk Hogan,

Dvejn Džonson Rok i

Džon Sena. Oni su postali poznati glumci u Holivudu zahvaljuju­ći rvanju. Ipak, rvanje je scenski

namešteno i takmičari se baš i ne udaraju, ali to sada nije važno...

Jedno je sigurno - Serena Vilijams bi preko noći postala najpopular­niji borac svih vremena.

Amerikanka bi ulaskom u ring ugrozila popularnos­t Hulka Hogana, najvećeg šoumena ikada

 ??  ?? Serena Vilijams Hulk Hogan
Serena Vilijams Hulk Hogan

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia