Alo!

Ne želim da deca rastu bez mene!

-

Gorana Trivana, ministra ekologije, sreli smo na modnoj reviji Igora Todorovića, na koju je došao u pratnji supruge Jovane, a susret smo iskoristil­i da popričamo o njegovom stilu odevanja. On je za „Alo!” govorio i o porodici i otkrio da mu nije teško da zbog ćerkice Tare, koja ima devet meseci, ostane budan do kasno u noć.

- Supruga i ja volimo da posećujemo revije. Idemo onoliko često koliko mi vreme dozvoli, ali kada je Igor Todorović u pitanju, onda idemo stalno - rekao je ministar.

Trivan je naveo i da su on i Todorović dugogodišn­ji prijatelji, te da su mu njegovi saveti o odevanju uvek dobrodošli.

- Kada vam Igor udeli kompliment, što se meni ponekad desi, onda znate da ste pravom putu - naveo je Trivan i istakao da njegova supruga obožava kreacije Igora Todorovića.

Ministar, koji je pre devet meseci dobio drugo dete, otkrio nam je i da li ga ćerkica budi noću.

- Ma to je lepota, bez obzira na noćno nespavanje, ja uživam u tome. Moja supruga Jovana se ljuti kada se ja noću oko dva-tri, kada

se Tara probudi, igram sa njom, i kaže mi: „Nemoj da je razigravaš”, ali ja ne mogu da odolim. I kada je moj sin Stefan bio mali, ustajao sam noću, to je jednostavn­o pitanje odluke, a ja ne želim da moja deca rastu bez mene - poručio nam je ministar. D. R.

 ??  ?? Zbog ćerkice ostaje budan: Goran Trivan
Zbog ćerkice ostaje budan: Goran Trivan

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia