Alo!

Ubistva Srba u Africi

-

NOVEMBAR 2013 - u blizini Johanezbur­ga ubijen je Veselin Laganin (54) za koga se veruju da je žrtva sukoba Radovana Krejčira i Sirila Bike u ratu oko prevlasti u podzemlju.

APRIL 2018 - Milan Miki Đuričić (46), osuđen na 30 godina zatvora zbog učešća u ubistvu Arkana, ubijen je u sačekuši u Johanezbur­gu, kada je krenuo na ručak s odbeglim pripadniko­m „zemunskog klana“. MAJ 2018 - Gorgija Gorg Darmanović, dvostruki agent iz JAR, ubijen je na Novom Beogradu, a navodno se dovodio u vezu s podzemljem te

države. Spekulisal­o se da je bio dobar prijatelj s Gavrićem i Mikijem. JUL 2018 - Darko Kulić (46) ubijen je u Johanezbur­gu a spekulisal­o se da je motiv to što je navodno znao ko je likvidirao Đuričića, kao I to da je imao veze i sa ubistvom Darmanović­a.

SEPTEMBAR 2018 - Đorđe Mihaljević (44), trgovac dijamantim­a, ubijen je kada su dvojica napadača na motoru prišla njegovom vozilu i otvorila vatru. Bio je oženjen bivšom bugarskom misicom Natalijom Gurkovom, a bio je saradnik Mikija i Gavrića.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia