Alo!

Boba pekao jare i prase!

Pevačica ugostila predstavni­ke sedme sile, saradnike i članove porodice

- S. A.

Pevačica Lepa Brena organizova­la je gala proslavu za porodicu, prijatelje i predstavni­ke sedme sile povodom dva uspešna koncerta koja je održala u „Štark areni“.

Pevačica je, kao prava domaćica, sa suprugom Bobom Živojinovi­ćem dočekala najbliže saradnike i novinare i svima se posvetila. Brena nije krila dobro raspoložen­je, te je čitavo veče ćaskala sa gostima i porodicom, a u jednom trenutku je sela u krilo suprugu.

- Hvala vam što ste došli da proslavimo uspešne koncerte. Želim vam da se opustite i uživate u hrani i piću - poručila je Brena, dok se Boba našalio da je bio zadužen za meni.

- Moram da se pohvalim da sam bio zadužen za pečenje. Što bi Šojić rekao: „Navali, narode, dok se ne ohladi“- poručio je Boba i nasmejao sve prisutne.

Goste su zabavljali

Predrag i Nenad Jovanović, a kada je žurka dostigla vrhunac, Brena se latila mikrofona i otpevala nekoliko svojih najvećih hitova.

Osim Breninih najbližih saradnika, na proslavi su bili Stefan i Viktor Živojinovi­ć, ali i Filip Živojinovi­ć sa Aleksandro­m Prijović, koja je takođe zabavljala goste i otpevala nekoliko

pesama.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia