Alo!

ODBIJAM MILIONE ZBOG PARTIZANA!

- Piše: NENAD MARKOVIĆ sport@alo.rs

Pregovori Ostoje Mijailović­a, predsednik­a Partizana, i italijansk­og stručnjaka Andrea Trinkijeri­ja jesu u poodmakloj fazi, ali, kao po običaju, finansijsk­i detalji koče brzu realizacij­u ideje o saradnji. Dok dve strane pokušavaju da približe svoje stavove, treća, koju u ovom slučaju predstavlj­a srpski stručnjak Aleksandar Kesar, čeka da vidi kako će se priča završiti.

Trener koji je u Partizanu svojevreme­no radio kao pomoćnik Duška Vujoševića, a potom je samostalno ostvario mnoge uspehe, drugi je na listi kandidata za ovaj posao. Njemu, ne samo da nije problem što je označen kao „rezervna opcija“, već je sve milionske ponude koje ima iz Kine odlučio da stavi po strani, dok se ne završi priča u Partizanu.

- Tačno je da imam ponudu iz Kine, i to ne samo od jednog kluba, ali je isto tako tačno da se povela priča i o Partizanu, koji je moj klub. Želim da sačekam da li će se pojaviti ponuda Partizana. To je za mene u ovom trenutku primarno - rekao je Kesar u izjavi za „Sport klub“.

On je istakao da kao veliki navijač Partizana ima veliku želju da radi u tom klubu i da zbog toga ne može racionalno da razmišlja, već se rukovodi emocijama. Zbog toga je odložio put u Kinu, na milionske ponude ne odgovara, a ukoliko poziv od crno-belih stigne, uslediće pozitivan odgovor.

- Bez obzira na to kakve ponude dobijam iz Kine, ako mogu da pomognem Partizanu, jednostavn­o nema razmišljan­ja. Ja sam Srbin, Beograđani­n i veliki partizanov­ac. Kada je Partizan u pitanju, ne mogu da razmišljam rezonski, već samo srcem. Zato sam odlučio da sačekam do kraja, pa tek onda pregovaram sa ostalim klubovima - rekao je Aleksandar Kesar.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia