Alo!

Ronalda prate cele države!

Uprkos optužbi za silovanje, slavni fudbaler izbio na prvo mesto u svetu po broju sledbenika na Instagramu

- Piše: Ž. VUJIČIĆ zeljko.vujicic@alo.rs

Kristijano Ronaldo je broj jedan na svetu! Istina, za FIFA nije više najbolji fudbaler današnjice, čeka se još odluka „Frans fudbala“kome će dodeliti „Zlatnu loptu“za 2018. (Pariz, 3. decembar), ali je nepobitno da je Portugalac zaposeo tron popularnos­ti.

Slavnog fudbalera, naime, prati najviše ljudi na društvenoj mreži Instagram - 144.400.000. Skoro pa cela Rusija! Ili više od broja stanovnika u Japanu. Više nego populacija Nemačke i Italije zajedno. Ili tačno 14 njegovih Portugala!

Slavi zvezde Juventusa nije naškodila ni „povampiren­o“silovanje američke studentkin­je 2009. godine. Naprotiv, optužbe Katrin Majorge samo su, očigledno, podigle Kristijano­vu popularnos­t. Dokazujući da i loša vest može da bude dobra reklama.

Dok se nada šestoj „Zlatnoj lopti“, što bi bio rekord (najveći suparnik Lionel Mesi takođe ima pet), Ronaldo je pretekao američku pevačicu i glumicu Selenu Gomez, prethodne dve godine najpraćeni­ju na Instagramu. Odmah pošto je zaposeo vrh popularnos­ti, objavio je fotografij­u iz teretane, koja je dobila 5,8 miliona lajkova.

U top 10 svetskih ličnosti po broju pratilaca na ovoj društvenoj mreži nalazi se još jedan fudbaler - Nejmar. Brazilac je, u društvu glumaca, pevača i zvezda rijalitija, na devetom mestu s 104.700.000.

 ??  ?? Jači od svega: Kristijano Ronaldo
Šampionska fotka: Prva objava po zaposedanj­u
trona
Jači od svega: Kristijano Ronaldo Šampionska fotka: Prva objava po zaposedanj­u trona

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia