Alo!

Otac Silvija Marića pao sa 74 kilograma droge

-

Otac osramotio hrvatskog fudbalera! Rajko Marić (66) iz Zagreba, otac bivšeg fudbalera Silvija Marića, uhapšen je kada je automobilo­m pokušao da prokrijumč­ari drogu iz Srbije u Hrvatsku.

Hrvatska granična policija na graničnom prelazu Ilok - Bačka Palanka zaplenila je u nedelju oko 20.40 časova 74,4 kilograma marihuane u „fijatu multipla“.

- Carinici su u donjem delu vozila videli više paketa oblepljeni­h smeđom selotejp trakom, u kojima je bila biljna materija. Pronađeno je 137 paketa skrivenih ispod suvozačevo­g sedišta, desnih i levih vrata, u rezervnom točku, kao i prostoru za plinski rezervoar - navodi hrvatski portal „jutarnji.hr“.

Kako saznajemo, policajci su bili začuđeni koliko je droge uspeo da ugura u sve „rupe“automobila.

Pretpostav­lja se da je marihuana proizveden­a u Albaniji ili na Kosovu, a bila je namenjena za prodaju u Hrvatskoj. N. G.

 ??  ?? „Boris Tadić je vozio moj ’audi’, a general policije Dragiša Simić je mojim ’bentlijem’ sa pevaljkom išao u Smederevo, dok je tužilac Miljko Radisavlje­vić uzeo treći auto“, tvrdi Vranjanac
„Boris Tadić je vozio moj ’audi’, a general policije Dragiša Simić je mojim ’bentlijem’ sa pevaljkom išao u Smederevo, dok je tužilac Miljko Radisavlje­vić uzeo treći auto“, tvrdi Vranjanac
 ??  ?? Droga u automobilu
Rajka Marića
Droga u automobilu Rajka Marića
 ??  ?? Silvio Marić
Silvio Marić

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia