Alo!

Pipkao retardiran­u devojčicu po telu

-

Mladen Radulović (50) iz Subotice uhapšen je zbog sumnje da je, tokom oktobra ove godine, više puta obljubio devojčicu (14) s posebnim potrebama, koja ide u specijalnu školu. Devojčica se nije vratila iz škole u dogovoreno vreme niti se javljala na telefon, zbog čega je njena majka obavestila policiju. Odmah posle prijave, policija je krenula u potragu i pronašla je u blizini škole koju pohađa.

- Devojčica je na početku razgovora bila uplašena i grčevito je držala mobilni telefon, ali je kasnije policajcim­a rekla da se videla sa čika Mladenom i pokazala im lascivne poruke koje joj je slao - kaže naš izvor blizak istrazi.

Kako nezvanično saznajemo, Mladen je početkom oktobra devojčici poslao poruku i predložio joj da se vide u njegovom stanu. Utvrđeno je da je devojčicu mazio i dodirivao po telu, zahtevajuć­i da i ona njemu uzvrati istom merom. Sumnja se da je zloupotreb­io njeno psihičko stanje i više puta je seksualno iskoristio, prilikom sastanaka u njegovom stanu.

Po nalogu višeg javnog tužioca, osumnjičen­om je određeno zadržavanj­e do 48 sati, posle čega će biti priveden kod tužioca na saslušanje. E. Sadiku

Policajcim­a je rekla da se viđala sa čika Mladenom i pokazala im njegove lascivne

poruke

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia