Alo!

Ana zove Darka i laže Lorenu da je nedostupan

- Piše: VESNA ĐORĐEVIĆ vesna.djordjevic@alo.rs

Porodica Darka Lazića konačno može da odahne, jer se folker polako, ali sigurno oporavlja. Iako ga čeka operacija butne kosti nakon što mu organizam ojača, najveća kriza je prošla.

Darko se probudio iz veštačke kome, a kako „Alo!“saznaje, tokom jučerašnje­g dana njemu je iz usta izvađen tubus i zamenjen maskom s kiseonikom, koju mu lekari pomeraju kako bi mu dali hranu i vodu. Kako ekskluzivn­o saznajemo, Darko je juče dana komunicira­o sa članovima porodice i lekarima, svestan je, međutim, niko od njih ne spominje nesreću i sve što se desilo, kako ga ne bi potresli. Tokom jučerašnje­g dana Lazića su posetili roditelji, devojka i ujak.

No najveća briga porodice Lazić, pored Darkovog zdravlja, jeste njegova ćerkica Lorena, koja svakodnevn­o pita za oca. Kako su nam otkrili njegovi roditelji, ona ne zna u kakvom stanju je njen

otac, ali Lorena svakodnevn­o

Nakon što uspava Lorenu, Ana se zatvori u drugu sobu i plače. Užasno je nerviraju priče koje se svakodnevn­o izmišljaju o njoj, pa je cela ova situacija pogađa, jer zna da će agonija trajati

pita za njega. Najveću muku oko toga ima folkerova i dalje zakonita žena, Ana Sević.

Kako je za „Alo!“otkrila njena bliska prijatelji­ca, Sevićeva je zbog svega toga očajna. Stalno plače, ali se trudi da njena ćerkica ništa ne sazna.

- Loreni je već postalo sumnjivo zbog čega se danima nije čula sa Darkom, budući da je on stalno bio u kontaktu s njom pre nesreće koja mu se desila. Uporna je da se čuje s tatom, međutim Ana ju je ubedila da je on na putu, te da ne može da joj se javi. Kada bi ćerkica poželela da ga čuje pred spavanje,

Ana, navodno, okrene njegov broj telefona i kaže joj da je nedostupan zbog toga što je u inostranst­vu ili da i on spava. Lorena se budi noću i plače, kao da oseća da nešto nije u redu kaže bliska prijatelji­ca Ane Sević za „Alo!“i dodaje da joj cela ova situacija užasno teško pada.

- Nakon što uspava Lorenu, Ana se zatvori u drugu sobu i plače. Užasno je nerviraju priče koje se svakodnevn­o izmišljaju o njoj, pa je cela ova situacija užasno pogađa, jer zna da će agonija trajati. Ipak, ima podršku dečka Danijela, koji je sve vreme uz nju i ne dozvoljava joj da klone - rekla je Anina prijatelji­ca za „Alo!“.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia