Alo!

Ka*aju se gde stignu, baš ih briga za sve

- Piše: SONJA ANDRIĆ sonja.andric@alo.rs

Igračica Jelena Krunić i pevač Marko Petrušević Petrući ne biraju ni mesto ni vreme kada će imati seks, te su se ponovo prepustili strastima naočigled svih zadrugara. Naime, Krunićeva i Petrući su nakon žurke završili u istom krevetu, a potom su imali žestoku akciju ispod pokrivača, ali ni ovoga puta im nije smetalo to što je većina cimera bila budna.

Naprotiv, Jelenu i Petrućija nije omelo navijanje zadrugara, koji su i ovoga puta pomno pratili šta se dešava u njihovom krevetu. Novopečeni par započeo je ljubavnu igru još u pabu, dok je trajala žurka, pa su zajedno đuskali, mazili se i ljubili pred svima.

Kada je žurka bila gotova, Jelena i Marko su završili u istom krevetu, gde su se prepustili žestokoj akciji. Iako su njihove cimerke spavale u krevetima pored njih, ostatak zadrugara je budno pratio njihovu akciju, a u jednom trenutku počeli su i da navijaju.

- Pustite ljude da se je*u - bio je jedan od komentara zadrugara koji su i tokom njihove prve akcije pomerali jorgan da bi se uverili da Jelena i Petrući zaista imaju seks. Podsetimo, kontroverz­na igračica i pevač prvi put su imali seks pre nedelju dana, ali su se odmah nakon toga posvađali, jer se Petrući nakon akcije s Jelenom, setio da ima devojku. Tada se pokajao zbog prevare, te je zadrugarim­a ispričao da je seks s Krunićevom bio samo za jedno veče. Igračica to nije želela da mu oprosti i nekoliko dana nije komunicira­la s njim, ali se čini da su na žurki oboje popili malo više alkohola, te su se pomirili i opet završili u istom krevetu.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia