Alo!

Nadežda: Luna skuplja ološ oko sebe!

-

Pevačica Nadežda Biljić ne krije da je posle žestoke svađe razočarana u bivše prijatelje, Lunu i Adama Đoganija. Biljićeva se, nakon isteka kazne, osamila u pabu sa Doroteom, kojoj je priznala da joj je više krivo što se posvađala s Adamom nego s modnom blogerkom.

- Nikoga ovde nisam volela kao njega, niti sam nekome verovala kao njemu. Bukvalno sam ga gledala kao svog rođenog brata, a sada je izgubio doživotnog prijatelja. Meni je toliko teško, a Luna je opet oterala prave prijatelje i oko sebe skuplja ološ. On je došao da se pokaže kao glumac. Ali, nije se pokazao tako, nego kao je*ač koji je promenio dve devojke i kao Lunin brat - ispričala je Nadežda, koja je u žaru rasprave pokušala da gađa tanjirom Lunu Đogani, zbog čega ju je produkcija kaznila zatvorom.

Podsetimo, Nadežda i Adam su se posvađali jer je pevačica prenela Zlati Đurković reči koje blogerkin brat nije izgovorio, zbog čega se on uvredio i napao zadrugarku. U raspravu se uključila i Luna Đogani, koja je stala u zaštitu svog brata, koji se zbog stresa, u nekom trenutku i onesvestio. S. A.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia