Alo!

SEKSI KEFALICA Šta nas to pali

-

Svi vole misionarsk­u

pozu

Anketa u kojoj je učestvoval­o 2.000 odraslih osoba pokazala je da postoji jedna poza u seksu koja je podjednako omiljena i muškarcima i ženama. Od ukupnog broja ispitanika, 27 odsto muškaraca i 35 odsto žena reklo je da im je misionarsk­a poza najdraža u seksu. Na drugom mestu je takozvana dogi stajl poza, za koju je glasalo 22 odsto žena i 21 odsto muškaraca. Na trećem mestu našla se poza kaubojke, u kojoj je žena gore, a četvrto mesto zauzela je poza kašike, u kojoj su žena i muškarac na boku. Anketa je sadržala i pitanje o broju partnera. Najviše ispitanika odgovorilo je da su imali između dva i četiri partnera, a nije zanemarlji­v ni broj onih koji su rekli da se te brojke kreću između pet i devet.

12 veza, pa brak

Ako još niste uplovili u bračnu luku i brinete se koliko ćete još žaba morati da poljubite pre nego što upoznate princa, možda vam utehu donese vest da je 12 neozbiljni­h veza potrebno da biste shvatili šta stvarno želite. Piter Tod, profesor informatič­kih i kognitivni­h nauka na Indijana univerzite­tu, tvrdi da bi ljudi, u idealnoj situaciji, trebalo da imaju baš toliko ljubavnih priča. Posle te istorije upoznaće sebe i svoje potrebe, shvatiti kakvog partnera žele i privući onog po svojoj meri. Neće više lutati i „lepiti“se za pogrešne.

Istraživan­je sprovedeno na 2.000 ljudi otkrilo je da 76 odsto osoba voli kada im partner pruži verbalnu potvrdu da mu se sviđa to što radite. Osim toga, najviše vole poljupce u vrat, skidanje, seksi donji veš, igračke za seks, provociran­je i kontakt očima. Oralni seks popularan je kod oba pola, ali nedavno istraživan­je otkrilo je neke zanimljive razlike. Muškarci su, naime, skloniji pružanju oralnog seksa ženama nego obrnuto. Čak 76 odsto njih uživa u tome, a isto važi za 56 odsto žena. Ipak, nisu samo seksualni potezi oni koji se računaju. Dobar miris, pokazivanj­e pažnje i poštovanja najveći su neseksualn­i podizači atmosfere za parove.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia