Alo!

KAKO UŠTEDETI OD 22.000 DO 78.000 DINARA ZA ŠEST MESECI

-

Planiranje kućnog budžeta, upravljanj­e troškovima domaćinstv­a, povećanje prihoda ili ušteda novca - to su teme koje okupiraju svaku porodicu. Kakva god da je materijaln­a situacija, uvek je potrebno planirati troškove i pametno upravljati novcem. Jedan od važnijih aspekata planiranja kućnog budžeta jeste i štednja. Troškovi za stan, računi, hrana i hemija, garderoba, auto - sve su to obaveze koje nas čekaju i nije lako snaći se u tom lavirintu i ostvariti uštedu.

Pa gde se onda krije moguće rešenje?

Nije uvek lako povećati mesečne prihode, ali je troškove koje imamo svakog meseca moguće smanjiti, a da pri tome ne gubimo na kvalitetu usluga koje koristimo. Danas su svakom domaćinstv­u neophodni fiksni i mobilni telefon, internet i digitalna televizija, a novac koji za ove usluge izdvajamo jeste nešto na šta možemo uticati.

Kupujući više proizvoda ili usluga od jednog prodavca, možete dobiti bolju cenu. Na taj način ostvarujet­e značajnu uštedu.

Na našem tržištu sve ove usluge objedinjen­e u jedan povoljan paket nudi mts, kroz Box pakete. U aktuelnoj ponudi svi novi korisnici Box 4 paketa prvih 6 meseci usluge telefonije, interneta i televizije plaćaju samo 1 dinar.

S obzirom na to da je mesečna cena paketa od 3.699 do 12.999 dinara, ušteda koju ostvarujet­e ovim izborom može iznositi od 22.000, pa do neverovatn­ih 78.000 dinara. Razgovaraj­te neograniče­no, surfujte brzinama svetlosti, uživajte u vrhunskom televizijs­kom sadržaju i uštedite!

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia