Alo!

Ne prilazite mi, ja sam zvezda u Rumuniji!

Folk pevačica ne može da sakrije ljubomoru zbog uspeha mlađih koleginica

- Piše: OLIVERA KONATAR olivera.konatar@alo.rs

Uprkos činjenici da je proslavila 50 godina karijere i da je nedavno napunila 68 godina, bivša jugosloven­ska muzička zvezda Neda Ukraden potpuno je izgubila kompas u komunikaci­ji sa medijima, ali i sa samom sobom.

Iako je predstavni­ci sedme sile uvek ispoštuju, redovno objavljuju izveštaje sa njenih nastupa, pa čak i odlaze na rođendane njenih unuka u igraonici koju Neda drži, čini se da njoj to nije dovoljno. Ona želi holivudski tretman, a smatra da ga ne dobija.

No krenimo redom. Kada se Neda pojavila na snimanju emisije „Nikad nije kasno“na Televiziji „Grand“vidno neraspolož­ena, ali zato vidno zategnutno­g

lica, kao da joj je pao mrak na oči kada je ugledala novinare. Da li se uplašila da joj ne postave pitanje o nekoj od estetskih intervenci­ja ili možda o novom dečku, folkerka je rešila da ospe drvlje i kamenje po svima.

- Šta hoćete od mene? Neću da dajem izjave. Šta mi prilazite, šta mi prilazite? Nemojte da mi prilazite, neću da vam dam izjavu - urlala je Neda kao da je želela da dodatno skrene pažnju na svoj dolazak u „Grand“.

Iako su kolege novinari iz poštovanja prema njenim godinama i karijeri pokušali da je smire, ona je nastavila sa prostačkim ponašanjem, koje ne priliči dami u sedmoj deceniji života.

- Eto vam druge zvezde koje gurate i o kojima pišete, a meni ne prilazite. Pa je l’ vi znate da televizija iz Ruminije mene šalje u Las Vegas na festival, gde nastupam sa Enrikeom Iglesijaso­m? A ne postoji televizija iz Srbije koja je mene poslala na neki festival - urlala je Neda, očigledno želeći da nam poruči da je možda spremna za „Evrosong“, ali da nema ko da je pozove.

Koliko je folkerka popularna u Rumuniji i koliko je tamo obožavaju, svedoči i fan stranica na društvenoj mreži Fejsbuk koja broji čak 354 obožavatel­ja Nede Ukraden.

Očigledno je da folkerki nije bio dan za pojavljiva­nje u javnosti, pa se nadamo da će svaki sledeći izlazak pred novinare biti uspešniji. Da ne kažemo - kulturniji.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia