Alo!

Petrući muze Krunićevu, a krava ima mastitis

Marko je ranije vodio računa o životinjam­a, a sada ima vremena isključivo za seks

- Piše: OLIVERA KONATAR olivera.konatar@alo.rs

Igračica Jelena Krunić i pevač Marko Petrući već neko vreme ne biraju ni mesto, ni vreme za seks, a kako saznajemo, zbog njegovih seksualnih aktivnosti najviše ispaštaju životinje koje se nalaze na imanju. U najgorem stanju nalazi se krava o kojoj je Petrući vodio računa, a koja je zbog njegove nemarnosti dobila mastitis.

Kako kaže izvor blizak produkciji, životinja je dobila infekciju vimena, budući da nije imao ko da je izmuza, a kako je Petrući sve vreme sa Krunićevom u krevetu, u štalu nije ušao danima.

- Marko je otkada je počela „Zadruga“brinuo o svim životinjam­a i o tome da budu namirene. Njegovo zaduženje bilo je i da muze kravu i uopšte se nije bunio, već je to radio sa zadovoljst­vom. Više vremena provodio je na farmi, u štali, nego u kući sa cimerima. Ipak, otkako je pre nekoliko dana počeo da ima seks sa Krunićevom, životinjam­a nije prišao, a samim tim ni ostali zadrugari, jer su navikli da je to njegov deo posla - priča izvor i ističe da je najopasnij­e od svega što postoji velika verovatnoć­a da ukućani piju zaraženo mleko i da mogu da se razbole.

- Osim što krava u toku ovakve infekcije trpi bol, crvenilo i otok, u vimenu dolazi do zapaljenja, zbog čega mleko menja boju, ukus i miris, a na sve to se meša sa krvlju i gnojem. To nije toliko vidno dok se mastitis ne razvije, zbog čega i ne slute da to što ne brinu o životinjam­a može da bude kobno po njih. Osim krave koja je dobila mastitis, povređena je i koza, koja već nedeljama ne uspeva da stane na zadnju nogu - kaže izvor i navodi da se niko od zadrugara još nije prihvatio Petrućijev­og posla u štali.

- Nikom ne pada na pamet da se prihvati uloge o životinjam­a. I ne shvataju da zbog toga može da dođe do opšte zaraze među životinjam­a i da su to ozbiljne stvari. Sve bi bilo u redu da su se organizova­li tako da se menjaju kada se radi o zaduženjim­a u štali.

2vako ispada da zbog seksa ispaštaju životinje, iako je zadrugarim­a i pre ulaska bilo naređeno da se brinu o njima - kaže izvor i dodaje da su svi koji od početka prate rijaliti „Zadruga“neprijatno iznenađeni promenom Markovog ponašanja otkad je u vezi sa Jelenom.

- Marko se potpuno promenio otkada je imao taj seks u rijalitiju. Promenio se način na koji priča, na koji

se ponaša prema ostalima i za nje- ga u ovom trenutku postoje samo krevet i Jelena. Kao da nikad nije imao seks. To je stvarno žalosno, jer situacija sa životinjam­a nikada nije bila gora i neko će zbog toga morati da bude kažnjen - zaključio je izvor za „Alo!“.

koja Osim krave je dobila mastitis,

je i povređena

već koza, koja

ne nedeljama

stane uspeva da na zadnju

nogu

 ?? FOTO: MASANORI JOŠIDA ??
FOTO: MASANORI JOŠIDA
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia