Alo!

JELENA KARLEUŠA O MODI I VELIKOM KONCERTU Dobijam skupe krpice za džabe!

Priznajem da sam se dobro udala, pa mi i to pomaže

-

Pop diva Jelena Karleuša jedna je od retkih pevačica s naše estrade koja može sebi priuštiti da svakog dana ide u šoping i kupuje sebi najskuplje brendirane krpice.

- Ko zna mene, zna da sam u duši šopingholi­čarka i da obožavam da kupujem stvarčice. Ali, nama poznatima to ide mnogo lakše. Mnoge modne kuće žele da ih mi reklamiram­o i onda nam poklanjaju stvari, pa tako mnoge kul stvarčice dobijemo za džabe. I zato često govorim para na paru ide. Priznajem i da dobro zarađujem i da sam se dobro udala, pa mi sve to pomaže - rekla je Jelena koja se pojavila na promociji kolekcije kuće

„H&M“u saradnji sa

„Moskinom“.

Iako je velika protivnica autotjuna, pevačica je rekla da ne bi imala ništa protiv da snimi duet sa

Rastom, koji je sve svoje pesme uradio u ovom maniru.

- Rasta je jedina prava originalna osoba u ovom novom muzičkom pravcu. Veoma je kreativan i sviđa mi se to što radi. On je začetnik tog novog popularnog zvuka kod nas i volela bih da sarađujem s njim. Rasta je pravi, njega svi žele da kopiraju, a znate mene, ja sarađujem samo s originalim­a - otkrila je Karleuša za „Alo!“i osvrnula se na svađu koleginice Dare Bubamare s pevačem Vladom Georgievim.

- To što je on uradio i tako je uvredio stvarno nije fer. To oko čega se svađaju trebalo bi da rasprave u četiri oka, a ne javno da se prepucavaj­u. On to nije smeo da joj kaže jer je ona slabiji pol i majka - rekla je Jelena i na veliku radost svojih fanova obećala da novi album izlazi uskoro, ali i da će napraviti koncert za pamćenje.

- Mnogi naši pevači danas prave koncerte u „Areni“, ali mene ćete gledati na mnogo većem prostoru. Ipak, prvo treba da izdam album, pa ću onda da napravim spektakl.

O. Konatar

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia