Alo!

Trinkijeri: Dajte mi pljeskavic­e ili odoh!

-

Vladavina Andree Trinkijeri­jaje u Partizanu je počela! Italijansk­i stručnjak je juče imao prvi susret sa predstavni­cima srpskih medija, a sudeći prema atmosferi koju je italijansk­i stručnjak hrvatsko-crnogorsko­g porekla napravio, navijači će imati šta čuju od cenjenog stručnjaka.

- Imamo važnu klauzulu u ugovoru - treba da mi kažu gde su dobre pljeskavic­e u Beogradu. Ako mi ne kažu, idem kući - nasmejao je sve Trinkijeri.

Novi šef struke crno-belih otkrio je i da je razgovarao sa Željkom Obradoviće­m pre odluke da preuzme tim“.

- Želim da napravim nešto što će da traje. Imamo pune ruke posla, ne znam da li će mi dve ruke biti dovoljne. U sportu je izazov kao benzin, ne može se bez njega - objasnio je Italijan.

Trener, kome je poslednji klub bio nemački Bamberg, govorio je i o potencijal­nim pojačanjim­a.

- Rekao sam predsednik­u da mi dovede, ako može, Kleja Tompsona iz Golden Stejta. Ovo je za mene najbolja ekipa na svetu. Ako nešto fali, nadoknadić­emo. Ja sam krojač - daš mi materijal, napravim od toga sako koji mogu. Samo, svaki materijal je drugačiji. Znam da ćemo pljuvati krv svakog dana - slikovito je opisivao trener crno-belih uz konstataci­ju da je u ovom trenutku Zvezda bolja od ekipe iz Humske.

 ??  ?? Predsednik Partizana Mijailović i Andrea Trinkijeri
Predsednik Partizana Mijailović i Andrea Trinkijeri

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia