Alo!

Milojević: Brine me Proleterov teren!

-

Vladan Milojević, trener Crvene zvezde, kaže da su mu misli usmerene samo na današnji meč protiv Proletera (15, Arena 1). Šampionu Srbije to će biti treći duel između dva susreta sa Liverpulom, koji će potom ugostiti u utorak, 6. novembra.

- Proleter je hit ove sezone u Superligi, ima spoj mladih igrača i povratnika, koji su imali dobre karijere pre povratka u klub. Spremićemo se na najbolji mogući način, poštujemo rivala koji ima pet vezanih pobeda i kod koga se vidi jasan pečat Dragana Radojičića, trenera koji se dokazao u Srbiji, a ima i titulu osvojenu u Crnoj Gori. Jedino što nas malo brine je stanje terena, koji nije baš najbolji - rekao je Milojević.

Trener Zvezde imao je i poruku za navijače pred gostovanje u Novom Sadu, uz osvrt na zdravstven­i bilten.

- Pozivam navijače da dođu u što većem broju i da nas podrže jer to ovi momci stvarno zaslužuju. Što se tiče igračkog kadra, Ričmond Boaći sigurno neće igrati, a ostali su se vratili u stroj. Marin je odigrao 90 minuta protiv Bačke, kao i Rodić posle povrede pete. Sada nemamo većih problema, malo nas muče virusi, videćemo još kakva je situacija sa Babićem, koji je bio bolestan i čekam odluku lekara da bih video da li će biti na raspolagan­ju - dodao je Milojević.

 ??  ?? Zagrevanje za Liverpul: Fudbaleri Zvezde
Zagrevanje za Liverpul: Fudbaleri Zvezde
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia