Alo!

PREBIO DEVOJČICU, PA JE SILOVAO!

Aleksandar V. (28) sumnjiči se da je pretukao devojčicu M. S. (14), pa ju je više puta seksualno napastvova­o!

- Piše: E. SADIKU enis.sadiku@alo.rs

Da se nešto loše dogodilo detetu,

posumnjala je majka devojčice kojoj je ćerka sve ispričala

Aleksandar V. (28) iz Inđije uhapšen je zbog sumnje da je namamio u svoj stan M. S. (14), koju je prebio, a potom silovao! Napastvova­noj tinejdžerk­i je zapretio da o tome nikome ništa ne priča.

Aleksandru V. lisice su na ruke stavljene u četvrtak u Inđiji, nakon što je devojčica u pratnji majke, koja je donela i medicinsku dokumentac­iju, prijavila slučaj policiji.

Kako saznajemo, Aleksandar V. i devojčica su poznanici. On je to iskoristio i u sredu je pozvao kod sebe u stan, gde ju je i napastvova­o. Aleksandar je u početku bio fin prema žrtvi, a onda je počeo fizički da je spopada, predlažući joj da imaju

odnose. Kada je ona to više puta odbila, postao je veoma grub prema njoj.

- Devojčica, koja je u policijsku stanicu došla sa majkom, istražnim organima rekla je da je silovana, tučena i da joj je prećeno da neće dobro proći ukoliko nekome kaže šta je proživela. Prema devojčicin­om iskazu, ona je na poziv osumnjičen­og otišla kod njega u posetu. Nakon nekog vremena, Aleksandar joj je stavio do znanja zašto ju je zvao i postao je navalentan. Kada mu je devojčica rekla da s njim ne želi da ima odnose, on je, kako navodi, postao navalentni­ji i agresivnij­i. Osumnjičen­i se nije zaustavio, već je devojčicu uz primenu sile primorao da sa njim ima odnos prepričava deo devojčicin­og iskaza naš sagovornik blizak istrazi.

Kako ističe, osumnjičen­i Aleksandar je više puta udario devojčicu kako bi joj pokazao da se ne šali i da mora da mu ispuni sve želje.

- Nakon prvog silovanja, Aleksandar je nastavio da se seksualno iživljava nad devojčicom, a potom ju je ponovo silovao. Prema navodima devojčice, nakon gnusnog čina, Aleksandar joj je rekao da se istušira, a zatim joj je rekao da je slobodna. Na odlasku joj je zapretio da ne sme nikome ništa da kaže, a kamoli da prijavi šta joj se dogodilo u stanu koji on koristi - priča naš sagovornik i dodaje da je devojčica otišla kući i uplašena se povukla u svoju sobu, odbijajući da komunicira s ukućanima.

- Da se nešto loše dogodilo detetu, posumnjala je prvo majka. Ona je s njom počela da priča i tek sutradan dete se otvorilo i požalilo da je silovano i zlostavlja­no. Majka je odmah dete odvela na lekarski pregled, a zatim je s devojčicom i medicinsko­m dokumentac­ijom odjurila u policiju.

Policiji je tužilaštvo izdalo nalog za hapšenje i oni su ubrzo pronašli osumnjičen­og. Njemu je odmah određeno policijsko zadržavanj­e do 48 sati.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia