Alo!

Bombama na biznismeno­vu kuću

-

U dvorište poznatog prijepoljs­kog privrednik­a Adnana Mušovića juče rano ujutru bačene su dve eksplozivn­e naprave koje su uništile dva automobila, a oštećene su i Mušovićeva kuća i komšijski objekat. Bombe su eksplodira­le oko 4.30 ujutru, a kako nezvanično saznajemo, Mušovići su najpre pomislili da je u pitanju jak zemljotres.

- Kada su videli vatru koja je zahvatila „mercedes“i „pežo“, ali i kuću, članovi porodice su uzeli decu i istrčali iz kuće - kažu komšije Adnana Mušovića i dodaju da se vatrena stihija brzo širila.

Mušović kaže da je čuo jednu, a zatim i drugu eksploziju i da se ubrzo pojavila vatra kod prozora.

Tada smo supruga i ja uzeli decu i iskočili kroz prozor u prizemlju. Gledali smo kako nam gori sve što smo godinama stvarali. Nemam neprijatel­ja, niko mi nije pretio, nemam veze sa politikom, ne znam kome sam se i čime zamerio - kaže Adnan.

Ubrzo su stigli vatrogasci, pripadnici policije i Hitna pomoć.

- Nije nam poznato da je imao bilo kakvih problema. Atko, kako ga mi zovemo, dobar je komšija, uvek se nađe ljudima koji su u nevolji. Pošten je čovek, vredan, radan, bavi se biznisom - kaže jedan od komšija i dodaje da su naprave eksplodira­le u razmaku od desetak sekundi.

Kako saznajemo, kamere na okolnim zgradama su snimile dve osobe, koje su najverovat­nije u dvorište privrednik­a bacile „Molotovlje­ve koktele“. Međutim, na snimcima se ne vide lica, ali se radi na njihovoj identifika­ciji. B. A.

 ??  ?? Dvojica napadača bacila molotovlje­ve koktele u dvorište
Dvojica napadača bacila molotovlje­ve koktele u dvorište

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia