Alo!

Vidovita Zoka pre četiri godine kaparisala zeta

Kada su videli koliko voli i poštuje njihovu ćerku Zlatu, Kemiš i Zorica bili su sigurni da je njihova naslednica napravila pravi životni izbor

- Piše: VESNA ĐORĐEVIĆ vesna.djordjevic@alo.rs

Pevačica Zorica Brunclik, koja je nedavno saznala da će postati baka jer je njena ćerka Zlata u drugom stanju, još pre četiri godine je „kaparisala“zeta, ne sluteći da će se njeno provodadži­sanje obistiniti. Naime, Miloš Vujanović je svoju, kasnije će se ispostavit­i taštu, upoznao davne

2014. godine, kada se takmičio u „Zvezdama Granda“, u kojima je Zorica bila članica žirija i direktno je odlučivala o njegovoj karijeri.

Nakon spleta pesama koje su tada otpevali Miloš i Bakir

Turković, Zorica je bila jedina članica žirija koja je prednost dala upravo Vujanoviću.

- Ja ni jednom ni drugom nemam šta da zamerim. Koliko je pogrešio jedan, toliko je grešio i drugi. Vas dvojica ste apsolutno fenomenaln­i. Sada ću vam reći šta je mene opredelilo, koja sitnica, iako će se možda svi smejati. Ali verujte mi, gledala sam vas ovako - koga bih pre za zeta? E, ubiće me ćerka! Nemoj da se ljutiš, ubiće me ćerka, ali tebe bih pre za zeta - odvalila je Brunclikov­a bez pardona, ali to Vujanoviću nije zasmetalo. Naprotiv. Najpre se nasmejao, a onda se i ljubazno zahvalio.

- Hvala lepo, stvarno. Bila bi mi čast - rekao je tada takmičar, a sada zet i budući otac Zoričine unuke. Tašta je još kroz smeh dodala: - Pregovarać­emo kad se završi. - Može, nema problema - odgovorio je tada kroz smeh Miloš.

I sada, četiri godine kasnije, Zorica i Miloš mogu samo kroz smeh da se sećaju tog perioda i prepričava­ju ga kao anegdotu iz života koja je na kraju postala stvarna.

- Kemiš i Zorica obožavaju Miloša. Iako im se on na početku dopao samo fizički i kao pevač, kasnije su shvatili da su ispred njegovog lepog lica i čarobnog glasa njegova duša i srce. Kada su videli koliko voli i poštuje njihovu ćerku Zlatu, te da je drži kao malo vode na dlanu, ali i koliko je dobar i pošten, postali su sigurni da je njihova naslednica napravila pravi životni izbor - ispričao je za „Alo!“izvor blizak porodici.

Vicešampio­n „Zvezda Granda“iz sezone 2013/2014. i stilistkin­ja više ne kriju svoju ljubav, a o njoj sada javno govore i roditelji dvoje zaljubljen­ih. Zorica i Kemiš sa nestrpljen­jem iščekuju svadbu svoje miljenice, ali i dolazak njenog prvog deteta na svet.

 ??  ?? Zorica, Kemiš i Zlata Miloš je bio specijalni gost na koncertu
Brunclikov­e
Zorica, Kemiš i Zlata Miloš je bio specijalni gost na koncertu Brunclikov­e

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia