Alo!

ISPEGLALA SE ZA SVE PARE!

-

Posle porno-afere i njenih golišavih fotografij­a, koje su bile glavna tema, pevačica Severina Kojić dugo se nije pojavljiva­la u javnosti.

Pazila je na sadržaj koji će slati u etar da nešto pogrešno ne bi stiglo do njenih fanova.

Ipak, Kojićeva je posle dugo vremena objavila pažljivo biran selfi. Fanovi su bili veoma radosni što im se pevačica obratila, ali umesto da čitaju ono što im je poručila, mnogi nisu mogli da se veruju šta se dešava s njenim licem.

Ispeglana, bez ijedne bore, smešila se na Instagramu, a fanovi su se pitali da li je to zaista Sevka. Iako je važi za pevačicu koja odlično nosi svoje godine, ovoga puta je preterala. Da li se zaigrala u fotošopu, ili se plastičnom hirurgu tresla ruka, pa ubrizgao koji kubik više, još nije poznato, ali jedno je sigurno - ovaj devojčurak sa fotke nije Sevka.

Pratioci se pitaju gde su bore smejalice, koliko su joj to usne, kako nema podočnjake… I dok priprema novi album, koji je inače htela da najavi ovom fotkom, mnogi joj poručuju da sledeću fotku pripremi tako da liči na sebe i da bude približna njenim godinama. K. Lazarević

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia