Alo!

Opale me jednom mesečno za 50.000 dinara!

- Piše: KATARINA LAZAREVIĆ katarina.lazarevic@alo.rs

Smerna, fina, završila je fakultet sa svim desetkama… Ovako se predstavil­a takmičarka Zorica Radojković iz Smedereva kada je ulazila u rijaliti program „Parovi“. Međutim, kada je ušla u vilu, atraktivna brineta odmah je promenila ploču. Tvrdila je da ima dete s Bakijem B3, a pošto je to bilo veoma davno, otkrila je da se denser toga i ne seća. Nakon te priče, Zorica je pokušavala da opravda status mirne i porodične devojke.

Međutim, izreka „Ispod

Mire tri đavola vire“pokazala se potpuno tačno u Zoričinom slučaju, jer je brineta zbog pritiska ukućana otkrila da je bila u isto vreme s dva starija muškarca, ali za jednog od njih nije znala da je oženjen.

Izvor blizak Zorici otkrio je za „Alo!“da je čak dobijala pare za provedeno vreme s tim gospodinom.

- Ona je bila s tim gospodinom, koji je imao pedeset godina. Nisu se mnogo viđali u tom periodu, jer je ona samo želela da bude s njim kada joj je davao novac. Ponekad joj je kupovao i stvari, vodio je u skupe restorane na ručkove i večere, ali odnose su imali samo jednom ili dva puta mesečno i tada joj je davao novac. Suma je bila oko 50.000 dinara - opali je i onda se ne

vide po nekoliko nedelja, dok ne dođe nova isplata, otkrio je izvor za „Alo!“i dodao da njoj nije smetalo to što je ljubavnica.

- On je skoro duplo stariji od nje i kada su se upoznali, Zorici uopšte nije smetalo što je oženjen i što ima decu. Ona je imala svoj cilj koji je ispunila. Takođe, imala je i svoje uslove. Pošto on ima ženu koju nije hteo da ostavi, Zoka je mogla da ima još partnera pored njega - rekao je izvor blizak Zorici.

Ove tvrdnje je Radojković­eva priznala u emisiji „Vruća stolica“u „Parovima“.

- Ne kajem se što sam bila sa oženjenim muškarcem. On je mogao mene da zaobiđe, a ne ja njega. Ja sam se u njega zaljubila, ne zato što je imućan, nego što je pravi šarmer. Očarao me je - rekla je Zorica i dodala:

- Pa, on ima oko 50 godina, a toliko ima i njegova supruga. Mislim da sam ga privukla zato što sam mlađa od njegove žene. On me još zove, ali ja sam stavila tačku na tu priču - iskrena je bila kontroverz­na učesnica rijaliti emisije.

Pored ovog gospodina u najboljim godinama, kako ističe Zorica, u vezi je bila i s još jednim starijim muškarcem, za kog nije znala da mu je ljubavnica.

- Nikada nisam razmišljal­a da li neko od tih mojih muškaraca ima decu i ženu. Ovog nisam nikad pitala, a on nije ni spominjao porodicu. Da ga žena nije pozvala jedne večeri, kada smo bili zajedno, ko zna da li bih uopšte saznala da je oženjen - rekla je Zorica i otkrila da je njegova supruga znala za nju.

- Ta žena je od starta znala za mene i godinu dana je ćutala, reč mu nije rekla. On bi, bez imalo stida i srama, ostao sa mnom da ga ja nisam ostavila - završila je svoju priču Zorica.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia