Alo!

Mala je prava bomba, ona je moja škola!

Izvesna Milica tvrdi da ju je Ojdanić pozvao da peva s njim na vašaru, iako nikad nije čuo kako ona peva

-

Čim je kročila u vilu u Zemunu, nova učesnica rijaliti šou programa „Parovi“Milica napravila je pometnju među učesnicima. Kako je najavila, plan joj je da svima zabiberi čorbu. Međutim, ono što je najviše zaintrigir­alo kada je o ovoj pevačici u pokušaju reč, svakako je njeno priznanje da je u izvesnoj vezi s tri puta starijim kolegom Erom Ojdanićem. Kako je ispričala svojim cimerima u vili „Parova“, ona i Era su nastupali na šabačkom vašaru, a upoznali su se upravo na Televiziji „Hepi“.

- Došla sam u Beograd da bih popričala o kastingu za „Parove“. Upoznala sam Eru, razmenili smo brojeve telefona i posle tri sata sam imala tezgu s njim. Nije čuo ni moje vokalne kvalitete, nije imao kad, ali sam mu bila slatka. Tamo smo otišli njegovim kolima, a bend kombijem. Pevali smo na vašaru. Nisam se plašila da uđem u njegova kola, on je čovek legenda. Odradila sam tu tezgu i više nisam pevala s njim - ispričala je Milica, te objasnila do detalja kako je izgledala kada je srela Ojdanića.

- Prvi put kada me je Era sreo, imala sam zatvorenu haljinicu. Za nastup na vašaru nosila sam crnu teksas suknjicu iznad kolena i providnu čipkanu bluzu.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia