Alo!

KALE, GOSPODAR VREMENA, ŠOKIRAO IZJAVOM! ORGIJAO sam sa majkom i ćerkom

- Piše: K. LAZAREVIĆ katarina.lazarevic@alo.rs

Dragan Otašević, poznatiji kao Kale Gospodar Vremena, postao je legenda Beograda. Naime, obučen kao džedaj on ide po autobusima i drži predavanja ljudima o tome kako bi trebalo da žive. Kale je rešio da se dodatno proslavi, pa je nedavno ušao u „Parove“. Tamo se već zaljubio, a ukućanima je stigao da otkrije i svoje seksualne afinitete. Naime, nakon što je voditeljka Anđela Lakićević poželela da sazna kada je Kale izgubio nevinost, on je imao zanimljiv odgovor.

- To se desilo kada sam imao 30 godina. U pitanju su majka i ćerka, a ja sam njima pomogao sa stanom. Ćerka je plakala u autobusu, a zatim sam ih ja primio obe kod mene u stan dok ne prodaju svoj. To je bio dogovor majke i ćerke, meni je trebalo društvo i one su to iskoristil­e. Igrale su igru - izjavio je Kale, a zatim nastavio svoju priču.

- Bilo je veoma zanimljivo i uzbudljivo. Nevinost sam izgubio tako što smo imali trojku. Majka, ćerka i ja… Ćerka se trudila da mi održi erekciju jer sam brzo ejakulirao. Nisam mogao da izdržim više od deset minuta. Međutim, posle sam se izveštio, pa smo imali seks po ceo sat. Eto, sad mogu duže da izdržim, ako nekog zanima - rekao je Kale kao iz topa.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia