Alo!

Bata: Protiv Voše nije dovoljan gol za pobedu

-

Derbi 15. kola Superlige na stadionu u Humskoj večeras (19) igraju Partizan i Vojvodina (19), bez obzira na to što nijedan od ova dva tima ne pruža partije kakve se očekuju. Crno-beli i novosadski crveno-beli svake sezone pretenduju na najviši plasman, ali ove sezone su daleko od ambicija.

Zoran Mirković, trener Partizana, priznaje da razgovara sa igračima jer postoji problem na psihološko­m planu, što ih je u dosadašnje­m delu sezone mnogo puta koštalo gubitka bodova.

- Vojvodina je veliki klub, poput Partizana i Zvezde. Ove sezone je imala mnogo problema, promenila je trenera, ali u poslednje vreme je ušla u ritam i igra veoma dobro. Čeka nas težak zadatak i daćemo sve od sebe da pobedimo. Mora da se drži koncentrac­ija svih 90 minuta, posebno što nam se često dešava pad. Nijedna lopta i duel ne smeju da se potcene - kaže Mirković i dodaje:

- Gledamo da uspostavim­o igru, stvarali smo mnogo šansi, a problem je što ih nismo koristili. Ispostavil­o se da jedan gol nije bio dovoljan za pobedu i to moramo da promenimo. Ne gledam prečesto na tabelu i trudim se da ne dozvolim pojedinim stvarima da me poremete.

 ??  ?? Ušao u formu:
Marjanović
Ušao u formu: Marjanović
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia