Alo!

NAŠ JE DULE KRALJ MODE

- Piše: Ž. VUJIČIĆ zeljko.vujicic@alo.rs

Dušan Tadić je najsjajnij­a zvezda holandskog prvenstva! Potvrdu najvećeg umeća na fudbalskom terenu, nadamo se, dočekaćemo u proleće 2019, na kraju tekuće sezone, a van stadiona to već jeste. On je već kralj mode!

Stajling 29-godišnjaka iz Bačke Topole je očarao Holanđane u tolikoj meri, da su ga izabrali za fudbalera koji se najlepše oblači. Srpski reprezenta­tivac je u nadmetanju za „Modnu ikonu“pobedio sve registrova­ne igrače u tamošnjem šampionatu Eredivizij­i, uključujuć­i i glavne suparnike Džermejna Sent Džasta (Fejenord), Jorita Hendriksa (PSV Ajndhoven), Urbija Emanuelson­a (Utreht) i Vinsa Đina Dekera (AZ Alkmar). Pre objavljiva­nja imena pobednika, kandidati su prošli i takmičenje u vidu davanja intervjua i fotografis­anja.

Nagrada „Modna ikona“, koja se dodeljuje godišnje, deo je multimedij­alne platforme „Život posle fudbala“, kojom se traži povezivanj­e fudbala sa širom kulturom u pogledu muzike, mode, životnog stila i navijanja. Stoga je i fudbalskim fanovima omogućeno da odluče o najbolje obučenim igračima u Eredivizij­i, a u ovoj godini to je bez dileme Ajaksov as Dušan Tadić.

Srpski reprezenta­tivac dobio godišnju nagradu „Modna ikona“u konkurenci­ji fudbalera Eredivizij­e

 ??  ?? Modna ikona: Dušan Tadić U društvu direktora:
Tadić i Overmars
Modna ikona: Dušan Tadić U društvu direktora: Tadić i Overmars

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia