Alo!

I GOLAĆ LEPOMIR ĐILASOV PARTNER!

-

Đilasov Savez za Srbiju od juče je postao bogatiji za još jednog lidera, i to kakvog! Mediji su objavili da je pridruženi član Saveza postao Lepomir Bakić, bodi-bilder i učesnik rijalitija!

Prema tim navodima, Boško Obradović, šef Dveri, doveo je Bakića u Savez i već mu obećao visoke funkcije u MUP-U i BIA kada oni dođu na vlast!

Lepomir Bakić, učesnik „Farme 6“i bodi-bilder koji je svojevreme­no iz sve snage napadao Novaka Đokovića optužujući našeg najboljeg tenisera za doping, pre nekoliko dana postao je pridruženi član opoziciono­g bloka čiji je osnovni program navodno borba protiv rijaliti programa. Nakon medijske ilegale, Bakić se nedavno „povampirio“, pa po društvenim mrežama ne prestaje da kači fotografij­e na kojima pokazuje čak i svoju golu zadnjicu. Pored toga Bakić se na svojim profilima na društvenim mrežama javno hvali da „voli skupa kola i kurave“.

Vest o njegovom pristupanj­u Savezu odjeknula je na društvenim mrežama, te je za nekoliko sati napisano bezbroj komentara o toj temi.

 ??  ?? Dobili partnera koji voli skupa kola i kurave: Đilas i Obradović
Dobili partnera koji voli skupa kola i kurave: Đilas i Obradović

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia